EL MEGAFONO DE FESTES

|

No se vosaltres, pero jo ja ha començat a contar els dies que falten per a festes, i abans esta tambe el dinar de Jordi i Belen, que posiblement siga el dia 26.
Per aixo, crec que deuriem pendre decisions pendents, de les que la presi i companyia passen OLIMPICAMENT, ja sabeu s'en van de viatge a Zanzibar amb tot el que queda per fer, vos recorde que encara no tenim ni LOCAL, vaja directiva responsable!!!.
Per tot açò, hem de ser nosaltres, els de sempre, els que portem el blog i la penya avant, els que, entre altres coses, triem el megàfono o megàfonos, que ens fan falta per a festes. Si punxeu açí anireu al cataleg de la empresa que ens va suministrar el que EL BAMBI va esconyar l'any passat. No patiu pels diners, recordeu el nostre lema: QUE NO SE RESPIRE MISERIA.
Bon cap de setmana i ARRIBA ALTAIA!!!

8 Comentaris:

Anònim ha dit...

po zi!! ens tindrem ke fer karrek la gent treballadora per alçar akesta la nostra fila. ja he estat investigant i me trobat ke son mes interesants els preus de ebay ke els de la pagina ke hi ha enllaçada açi.
P.D.: a poder ser ke siga un megafono kom el ke hi havia al san san, amb gravadora, per a no tindre ke repetir les xorrades un milio de voltes, ke despres em kede sense veu.

Anònim ha dit...

Amics,
ja duem més de 15 anys de festa, i crec que hi tendriem que restructurar les diferents comissions de la filà.

Sempre hem tengut comissió de menjar, de trajes, de beguda (en altres temps...), però és hora de que pensem en tindre una nova estructura a la esta, la nostra filà.

Propose les següents comissions:
* Comissió de Fer Mal: Aquesta comissió deuria de començar a pensar en les accions a prendre aquestes festes. Podria dividir-se en dos subcomissions: Comissió de Fer Mal de Dia, i Comissió de Fer Mal de Nit. Lles característiques, plans d'acció i materials necessaris son diferentes, pel que cal una organització complexa. Propose per a aquesta comissió a Bambi (dia) i Xumi (nit)
* Comissió MAFRN (Megàfon i Activitats per Fer-se Rapidament Notar). Prpose a Ferran
* Comissió ADN (Arreglar Despefectes Notoris): per ejample, arreglar el megàfon quan el trenque el Bambi- Propose que estiguem Tòfol i jo, que l'any passat vàrem tindre molt d'èxit...
* Comissió ECPEAPFM (El Cabet Pensant en Altaia Per Fer Mal): si be podria formar part de la primera comissió proposta, crec que te una relevància tal que mereix una comissió apart. Responsable? Qualsevol!!
* Comissió BEDP (Bufa el Diumenge en la Professó). Sense dubtem pels anys que ha estat encarrengant-se, la responsable deuria ser Paqui.

Crec que amb aquestes comissions, la filà aniria molt millor, i no dependriem tant de la ineficàcia d'aquesta la nostra directiva.

No em fie un pel d'ells, així que he aconseguit camuflar-me, i aniré també a Zanzíbar sense que s'enteren. Ja tin el tanga de leopardo de camuflatge preparat,.

Qué penseu?

Anònim ha dit...

PENSE KE, KOM SEMPRE, LES MILLORS IDEES LES TENS KUAN ESTAS BUFAT.
P.D.: PROPOSE LA KOMISIO KFKM (KI ES FA KARREK DE LA MASSAI), PER A KUAN JORDI TINGA GANES D'ANARSEN A DORMIR I LA NIÑA DE KARKAIGENTE ENCARA TINGA GANES DE FESTA.

Anònim ha dit...

Ja se pq al jordi l'han fet director de directors...pq te una ment molt despejà.
Les comisions estàn molt ben pensaes, pero jo tb vull proposar una altra comisió, la de VDCAGFB(vore el desfile CRISTIÀ amb gent d la fila bufats)q sempre em deixeu soles CAXO PERROS, i per aixo tinc FER AMICS.. tb pa el diumenge a l'hora d la professó.jajaja..MARE MEVA!!

Anònim ha dit...

Ferran NO COMENT!!!!
LA PRESI.

Anònim ha dit...

QUI DIU QUE NO TENIM LOCAL,TRAJES,XINGAORA DE SHANDY,BONO AL SPA GADEA PER A LA PENYA,MEGAFONO AMB CÀMERA DE VIDEO,....EL ÚNIC QUE NO TENIM SON COMISSIONS SO CAXO PERROS I NO ANOMENARÉ A DENGÚ.LA PRESI

Anònim ha dit...

PAKITA PEREZ, JO I LA XIKETA ESTARÉM EN TU, PERO,... UNA PREGUNTA: ¿QUE FAREM DE TU CUANT EL BUFES COM UNA PERRA?
BESETSSSSSSSS

Anònim ha dit...

jajaja...Q GUAI!! TINC COMPANYIA TEMPLARIA PAL DESFILE.
DAVANT DELS MENORS JO NO BEURE...O SI??