Els Templaris Viatgers

|

Com ja sabreu, alguns benvollguts membres de la nostra filà, s'en van de viatge. Entre ells esta la nostra presidenta i algun component mes de la directiva actual. El lloc triat ha sigut les illes de Zanzibar, al continent africa, un paradis de platges i bon estar, on pareix ser es passa de conya. Fins açi tot correcte, si no fora per les sospites del finançament del viatge, que pareix ser corre a carrec dels fons reservats de la penya.
La meua opinio particular es no castigar als culpables, si no tot el contrari, instituir oficialment i amb caracter retroactiu, el desti de Zanzibar, per a tots aquells que formen part de la directiva en els propers anys.
Be, aço sols es una idea i excusa per a donar-vos a coneixer la clase de pais on van la presi i companyia.
Zanzibar forma part de Tanzania, i alli mateixa va naixer Farrokh Bulsara, mes conegut com Freddie Mercury, pot ser per aixo i en el seu homenatge, recentment a Zanzibar, s'han prohibit les relacions homosexuals, amb penes que van des d'els 7 als 25 anys de presó per a qui no cumpleixca esta llei de tall "aznaria".
Sort amics, bon viatge, espere que ens feu aplegar des d'alli alguna foto per al blog, i pel que mes vullgueu no ens porteu cap virus estrany fins Altea, que les festes ja estan ahi.
Mes Informació de ZANZIBAR, açi.

4 Comentaris:

Anònim ha dit...

Muy agudo sr.Cortés ,aunque ha tardado mucho en darse cuenta,dado el tiempo que usted dedica a la investigación de nuestras cuentas internas.
Crec que el proper any en vista dels incentius no tindrem cap problema amb els voluntaris per a la directiva,però no crec que quede ni un euro!!!
"Ala da pardala"LA PRESI

ferran ha dit...

Que li pareix a la presi anar de vacances a un lloc on el poden empresonar per la teua opcio sexual?

Anònim ha dit...

crec que m'he enganyat de seccio i he escrit en la de baix...

Anònim ha dit...

MARE MEUA! AL PAIS DEL FREDDIE...ESTAREU COM A "QUEENS"...QUINA VIDA MES DURA, SEMPRE PATINT I RABIANT...EN EIXES PLATJES PLENETES D'ARENA AMB EL MOJITO....Q BO!!