DINAR EN HONOR A BELEN I JORDI

|

Per fi, despres de tan de parlar d'ell, pareix que arriba el tan esperat dinar per tal de cel-lebrar l'ascens de HERR DIREKTOR i el xollo de Belen "la masai funcionaria".Sera el proxim dissabte, a la caseta de Xumi i en els terrenys de Ballester. Es sens dubte una nova oportunitat de calibrar els anims per a les proximes festes i comentar alguns detalls d'estes.Segons ens han informat, a banda de les altes dels nous xicons, podria haver altres tres nous Templaris per a este 2006, al pas que anem, tindrem que reservar un bon local...La informacio i els noms els donara Acha, que es el que esta gestionant el tema.Per un altre costat, i degut a la proximitat del futbet, he fet alguna gestio per tal de sopar eixe dissabte al baret de Santa Anna a les festes de Sant Tomas. Tot açò, mentre la presi es possava la xilaba a Zanzibar i ens deixava abandonats a la sort de Deu.Tornant al dinar, els xicons hem quedat a les 9 del mati, al bar de la plaça dels sports, mes que res per a que HERR DIREKTOR ens conte alguna batalleta de golf i començe el dia pagant el desdeju i poc despres, ja a la caseta, l'almortzar acompanyat per les begudes clasiques que sempre ens donen les forçes suficients per afrontar la vida d'una manera optimista.A vore, si esta volta ens bufem de veritat i començem la pretemporada festera!!!!DEDICAT A LA MALETA DE PEPET!!!!!!!!!

9 Comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia templaris/es. Estic al curro de bon mati a vore si faig punts per lliurar el dissabte i estar alli amb tots vosaltres, mes ke res per dur la kontra, i per desvetlar la incognita de si enguany sere de festes o no.

Anònim ha dit...

XE, TOFOLET!! QUE MATINER I FENT FAENA...NO MOS DONARAS EL DISGUT DE VINDRE A LA DINAETA...EN QUE VINGA LA CRIS EN TENIM PROU!!
QUE GANETES QUE VINGA LA DINAETA I COMENCEM LA PRETEMPORADA, PER CERT PER ACI D'ALT HI HA INTENCIONS D'APUNTAR-SE A LA PENYA...SEREM MES QUE MAI????

ferran ha dit...

Segons ens han comunicat, els patrons de Tofol,estarien dispostos a pagar-se una dinaeta de tant en tant, per tal de vore-lo fent faena com hui...

Anònim ha dit...

El sr. Pedro J.(Ferran) ens dedica unes bones columnes, es un bon director de periodic, casi casi podria donar unes classes de golf i jugar amb HERR DIREKTOR, tranquilet PEDRO J. que ja esta eixinte fum pel cap. au men vaig a casa

Anònim ha dit...

Per al vostre interés, per a dinar hi haurà, ademés del pertinent i ja tradicional borrego, una fideuà, per a que les dones i xiquets que no vullguen o no puguen menjar borrego ompliguen la panxa. Que després beveu i si no mengeu dieu moltes bovades... ;o)

Per favor, podeu enviar-me un SMS per tal de confirmar la vostra assistència, i número de persones (inclosos xiquets)?

Anònim ha dit...

Comença la pretemporada!!!!!!!!!
Haguerem pogut fer la dinà en la pessina publica de Pedro J. jajaja.
Encara està en l´aire el local.
Penseu propostes per a comentar-les el dia de la dinà.
Som més que mai si tots els que diuen que s´apunten ho fan. Mare meva de 45 a 50 pax.
Hi han 24 tratjes de xic, i som més de 30, aixi que aneu pensant que entrarem en un sorteig per a desfilar.
No tindrem 2 bandes per al desfile, però Jaume i la seva plataforma de percussió faran actuació estelar. Mola, no?
ANEU PAGANT QUE NO TENIM NI PA PIPES!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hgdskgkgks

Anònim ha dit...

esta semana el blog,està molt tranquilet qué pasaaaa?

a la meua massai preferida i al seu madrile,confirme la nostra assistència al dinaret i també la de les meues gosetes,la gateta,la tórtola...crec que no em deixe a ningú.

ferran, sí que son els trajes, publica les fotos ja,de totes maneres ja sabeu que no tindrem més que 24 trajes i Ferran vol eixir de cap d´escuadra...

Tema local està prou verd ja podeu anar ajudant en el tema sobre tot aquells que volien "comprar local",que bonico ho hem fet!!!!

Altre tema a exposar al blog es qué fem amb la gent que s´apunta de nou o que no han estat al mitg any,tenen que pagar els beneficis de la loteria o esta norma es sòls per als xiquillos?

Anònim ha dit...

HERR DIREKTOR Y SRA. FUNCIONARIA, CUENTEN CON NUESTRA PRESENCIA.
GRACIAS