Ja Tenim Local !!!

|

Per fi podem dormir tranquils.Ja es oficial, al contrari dels horaris del futbet, ja podem afirmar que tenim local on poder meditar durant els dies de festa.
Situat al carrer de l'antic llavaor, si aquell que van derruir sense pudor ni vergonya, just al costat de Electromecanica i la Citroen, un poc mes enlla d'on treballa Pepa, i sobretot, amb vistes a la oficina de Correus( aço es cosa del Xumi, que al final ens canviara el verd de la xilaba pel grog dels Conqueridors).
El local conta amb un espai suficient com per 200 persones, aixina que encara es pot apuntar algu mes, i el que es mes important, atencio xicones, increiblement te QUARTO DE BANY!!!, sense porta, pero amb WC.(No es IM..PRE..SIO..NANT).
Au...fins dema, a vore si ja son oficials els horaris del futbet, i feu el favor d'avisar als xiquillos, a vore si aixina podem descansar a la banqueta i tornar a guanyar...
P.D.:La directiva ha tingut a be, comprar un telefon, per a qualsevol dubte el nº es: 692 583 632
QUE NO SE RESPIRE MISERIA!!!

14 Comentaris:

Anònim ha dit...

AIXO ES UN SUPERLOCALAS!!!MARE MEVA!!!

Anònim ha dit...

MARE MEVA, ESTEM PLETORICS. ESTO SE MUEVE.
A VORE SI EL ANY QUE VE, QUE JO ACTUARÉ JA ESTEU MASSA VELLS I EM TOCA APUNTAR-ME A ALTAIA.
JEJE
AH, TAMBE EM MOLA AQUESTA FRASE: " EL DITET EN LA LLAGA"

Anònim ha dit...

A vore, per tal de que puguem fer-mos la idea de molt és d'ample el local, podeu fer la foto amb Ferran sols? Xele i Esther no tenem mides estàndars... ;o)

Anònim ha dit...

A COMENTARIS ANONIMS OIDOS SORDOS!!
A VORE, A LO QUE ANEM, EL DIJOUSA LES 7 ANIREM TOTS A LA PENYA PER POSAR UN POC D´ORDRE I FER EL TRASLLAT DELS TRASTOS I AIXÍ EL DISSABTE PODER FER UNA DINAETA ALLI PER TAL D´ANAR AL FUTBET. ELS 50 PRIMERS TINDRÀN UN OBSEQUI SORPRESA.
ADEW

Anònim ha dit...

Ja estic aciiiiiiii!!!!!!!!! Collins, tu, quin espai diafan per a usos varios!!! Mola molt lo del bany exhibicionista. No es preocupeu, que amb un llençolet de porteta ho tindrem be. O una cortineta de tiretes, que aixi el local "s'ambientara" mes... i tambe podrem vore-li el PIPON a rafaello... jajaja

Que xulos queden el cuadres de les cagarrutes de cabra al salo!!! de nou, mil gracietes a tots, wapos!!

Anònim ha dit...

Cóm ten pases masaieta!

qué vol dir lo de cagarrutes de cabra? es que no saps diferenciarles de les de conill?

ja estàs publicant una foto dels cuadres al comedor per que tu eres de les que posen els cuadres cuant anem de visita,so perraca.

Xeli,el divendres ademés de lo de les camisetes tenim que comprar algo de picaeta,quedem si vols a les 19:30 baix de ta casa i emprenem la ruta desde allí val?
Ferran mira fins a quina hora està obert lo de Dubi,please.

Anònim ha dit...

OK, EL DIVENDRES A LES 19.30 ESTARÉ BAIX DE CASA.
I A LA MASAI DIR-LI QUE QUE NO PUBLIQUE EN EL BLOG LO DEL PIPON DE RAFA.
JEJEJE
BESETSS A TOTS I PREPAREUVOS, QUE ESTO HUELE A POLVORA.

Anònim ha dit...

Bon dias everybody!!

Xeli, tranqui que no es fara public. Te la passare a tu per a que disfrutes... jeje.
Presi, que aneu a per camisetes? Jo en vull. MANIFIESTATE si es que sí, i et done un truc, ok?
Per cert, com voleu que faça una foto als cuadres si no tinc qui me'ls pose? (tots conegueu la "gracia" de jordiet amb les manetes). Aixi que ja sabeu, el proxim que vinga a madriz fara de bricomania.

Esther, q tal sant lluis? Encara corre sang per les vostres venes? Sou humans?

Anònim ha dit...

No estarem al futbet. Tenim bodorrio en Harvard-cete, quien mas larga la tiene... Pero recuperarem el temps l'altre capde7, aixo segur. Bueno, potser jordi es queda torrat al sofa de jose louis (com es aixo possible?), pero jo donare faena.

PD: algu pot dir-me si es podem posar 5 llavadores a l'hora i ximpun? Estic fins els ovaris!!! Per cert, qui mes, a banda de jordi i kabolo, es va tacar de gelat de xoco el dissabte? NO SE'N VAAAAAA, NI EL KALIA OXY-ACTION-MAX-OXIGENO-PURO-DELS-WEBS!!

Anònim ha dit...

Tenim una noticia que donar-vos:

JA HA APAREGUT LA MALETA DE PEPE!!!!!!!!

Quina pena més gran!no tindrem a quí cantar-li el nou himne(o himen,cóm s´escriu?)

Ah Xeli tinc un cotilleo que contarte,demà,demà...jajaja,es de la "contenta".

Lo dels de Harvar no te nom, ben amagaet que ho tenieu eh?

Anònim ha dit...

Pepe m'alegre per tú!! però els pobres MASSAIS tenen q comprar-se roba d'armani al CORTE INGLES d'alli o a la tenda d'ARMANI...els la podries reenviar!!! POBRETS!!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA, PEPET!!!

Veus? ha valgut la pena anar amb la faixa-calçotet humida tots els dies, amb les mateixes 2 samarretes... inclus no tombar el teu seient a l'avio... TOT PER LA TEUA MALETA!!!! Ara podras disfresar-te a festes...

PD: Qui ve a madriz penjar-me els cuadres?? Ningu s'ha donat per aludit, eh?

Anònim ha dit...

MARE MEVA ESTHER, NO M´ASUSTES, DEMA ENS VEEM I EM CONTES I DE PASO ACOMANEM LES PAELLES EN EL HOTEL PER SI ENS ENTEREM DE ALGO.....
JEJEJE
BESETSSSSSSS A TOTS

Anònim ha dit...

Pepe,que buena noticia,acabamos de enterarnos,nos alegramos muxoooo por que ahora podrás vestirte como siempre en tu gran circulo. P.D:la de ROCA ya estaba frotandose las manos,NO LE HA HECHO NI PUTA GRACIA!