SANT LLORENÇ

|

Salut Templaris:
M'imagine, perque se que sou grans seguidors i lectors de Noticias Altea, que ja sabreu que soc majoral de Sant Llorenç a L'Olla.Antigament el meu poble i hui en dia el de "Ballester Destrucciones" i altres xiquiliquatres de la mateixa calanya.
Aixi que , vaig a pillar-me unes mini-vacances del blog, i vullc aprofitar per a convidar-vos a tots, menys a eixe que ja ho sap, a que feu el favor de passar per la barraca-carpa amb motiu d'estes entranyables festes.
Festes, on entre altres coses, s'incendia l'Illeta, s'embruta la platja, la mar i on si vols, fins i tot, poden firmar-te el carnet del partit, personatges tan il-lustres com el senyor SAPLANA!!!.
A la comissio tambe hi han altres famosos Templaris com son els primos Bambi i Ripollet, que segurament s'alegraran de vore-vos per l'Olla i bufar-se amb tot aquell que vinga.
Gracies per tot i recordeu portar el carnet, que la firma del EDU dona punts (ara que tan de moda s'han possat per conduir).

4 Comentaris:

Anònim ha dit...

tu ves jugant amb edi & co. que el costara un disgust...
(eixa boqueta)

Anònim ha dit...

Ferran ha dit que va a prense vacances, JA, si no pega palo al aigua.MACARRA Ves posant gintonics que esta nit tens visita.
Qui collons es el cunyaoooooo mellat, que diga qui es cagarroooo/aaaaa.

Anònim ha dit...

EEEEEEEEEEEEEEH!!!!!!!
I ELS DE ZANZIBAR? NO DONEN SENYALS DE VIDA!!
ALGÚ SAP ALGO D´ELLS?

Anònim ha dit...

RES DE RES, ES VEU Q ALLI NO HAN ARRIBAT ELS ORDINADORS, INTERNET, TELEFONS...JORDI HO PODRAS SOPORTAR??