La Cantera Dels Templaris

|

Tot un any d'esforç, durs entrenaments, dietes variades, fins i tot per alguns, un any de dura abstinencia sexual, i tot per a que?.PER A RES.
Seguint amb la linia dels ultims anys, els Templaris una volta mes fem el ridicul al futbet, pense que es el que ens agrada.
Fins açí tot be i com sempre, pero el que es mes fort es el ridicul que ferem a l'hora d'arreplegar el trofeu, i no ho dic pels xiquets, que amb la copa a la ma van cantar els Campeones Oee.. sino per la quantitat.
A vore si espabilem, si volem ser com Altaia, ja podeu anar avançant. Mentres nosaltres enviaven 5 xiquets a pel trofeu, jo que pensava que eren molts, Altaia inundava la pista almenys amb 40 o 50 futurs festers.
Aixo es cantera i lo demes PAPANATES.
Res mes, una inoportuna lesió de tormell, hem va tindre el cap de setmana descansant per al sopar de carrecs i guanyant el mundial de Basket. AUPA ESPAGNA!!!
Dedicat a Paki "La Amazona", per la camera i els retratos.

20 Comentaris:

Anònim ha dit...

No cal que ens pareixquem amb això també a Altaia.
Ademés tot el mon està que bossa del dantesc espectacle que monten la manà de xiquets, que es dediquen a l´espectacle, que es lo seu.
Sempre fent amics!!!!

Anònim ha dit...

Entonces no hi van haver trompos?

ferran ha dit...

Ni trompos...ni trompes...
Jordi, no saps com vaig tirar de menys a Nacho Nachete, al confetti i sobretot a aquell Chrysler de lloguer...

Anònim ha dit...

tranquils que al final sereu com altaia, nomes falta clavar un parell de membres a la LLISTA per a les municipals

Anònim ha dit...

A quina llista?
Jo crec que pel carrer genova, perdó, pel carrer constitució no ens deixen ni creuar. I a les altres mentre no es sanegen una mica no val la pena asomar el morro.
MONTEM UN PARTIT POLITIC!!!!!!
ES BUSCA VOLUNTARI PA ALCALDABLE!!!!!

Anònim ha dit...

ahi tens a ferran que esta ociós

Anònim ha dit...

...o tu mateix jose louis.

P.D.: tant tu kom ferran podeu kontar amb mi per a kualsevol regidoria (es a dir, per a xuplar del pot sense pegar xapa).

Anònim ha dit...

me kedat pensant amb un alkalde per a "esta nuestra komunidad" i segons una maxima de un bon politic el mes important es dir koses sense ke se li entenga res, per aixo nomene al autor de la seguent reflexio. " Las interrupciones debido a la pobre calidad de aplicaciones en J2EE entraña un alto riesgo en los negocios. La adopción de SOA incrementa la necesidad de gestionar el funcionamiento de una aplicación cuando existen dependencias externas. Borland Optimizeit ServerTrace 3 está diseñada para ayudar a garantizar un óptimo rendimiento en J2EE dirigiendo estas necesidades desde el principio hasta el final de la vida de una aplicación".

Kom vos heu kedat?

Anònim ha dit...

Tofol,qué? t´has fumat???

Dili a la teua santa dona que la convidem a desfilar.

Anònim ha dit...

Tens tres opcions unasoladent:
a) Manifiestate !!! nom i cognoms i afiliacio politica.

b) Ves al dentista i deixa el blog.

c) paja mirando a la meca o a Sanzibar,que mola más.

Anònim ha dit...

Tens tres opcions unasoladent:
a) Manifiestate !!! nom i cognoms i afiliacio politica.

b) Ves al dentista i deixa el blog.

c) paja mirando a la meca o a Sanzibar,que mola más.

Anònim ha dit...

hay alguien ahí? Luciaaaaaaaa!,has berenat?

Anònim ha dit...

dupte entre la "a" i la "c"
cap on esta Sanzibar?

Anònim ha dit...

Senyoooor, quin moviment!!!

Tofolet, d'on t'has tret la parrafa?? De borland.es? No, si ja sabem que les torrades de bola del madrile (sobretot en festes i a xumi)...

Moatros des de optica: ja heu descobert la identitat de unasoladent? No sera vitaldent? marivent? cent? ent? nt? O sera la restituta de xele?

Anònim ha dit...

Malparits. Deixeu-vos ja de bovades i organitzeu dinar per al dissabte. M'han comentat que no hi ha dinar, i això trenca amb totes les tradicions d'aplegar al sopar de càrrecs doblats.

Males notícies. Estic a Londres i aplegue divendres a la nit. La història ja la sabeu: agafar cotxe a primera hora del matí del dissabte. Aplegar reventats a Altea. Dinar a la penya. Vesprada triunfal. Sopar en declive... i a les 2 a dormir si em deixa la masai.

Quina vida aquesta!! ;o)

Anònim ha dit...

Per cert, si voleu riure-vos un rato del que fa el vostre amic en la capital d'Espanya (una, grande, libre", sols teniu que buscar al google "Jo*di Bo*ja" Bo*land, sustituint els "*" per "r", clar.

Anònim ha dit...

EH, QUE UNA SOLA DENT NO SOC JO, ALGÚN DESGRACIAET QUE MOS TE PORETA I PER AIXO NO DONA LA CARA, O ALGU QUE ES MOR DE GANES DE APUNTAR-SE A LA PENYA PERO NO SAP COM DIR-VO.
BE, A LO QUE ANEM, EL DISSABTE PODRIEM FER ALGO AL MIG DIA, AUNKE FOREN FOLLOS ACOMANATS I A ESCOTE.
JA DIREU ALGO
BESETSSSSS

Anònim ha dit...

Bon dia, Xelito!!

"Jordi Borja" Borland i Belen Jimenez "Comunidad Autonoma de Madrid" ens apuntem a dinar, especialment si son follos.. jajajaja

Vitaldent!! MANIFIESTATE!!! Pero ja!!

Anònim ha dit...

Propose no fer ni cas als que entren al blog sense manifestarse, s´ha de posar nom, cognom o malnom que tots sabiguem u puguem averiguar. JA STA BE!!!!

Pd: Jordi si tu t´en vas a dormir a les 2, no vol dir que la massai tinga que anar amb tu, fes-te una palla com quan eres jove!!!!!!
Estàs major!!!!!

Anònim ha dit...

JAJAJAJA... Eso, eso...