JA SOC AÇI !!!

|

Vaja sopar mes fructifer el del dissabte!!!...No deixeu de sorprenme amb totes les decisions que vau pendre sense comptar amb mi...SOU GRANS!!!
Ara si que podem dir que l'alferes es TEM PLA RI, fill de l'amor entre dos insignes Templaris i el representant serios que la nostra filà es mereix.ENHORABONA A TOTS!!!
Felicitats tambe a l'associació, sempre sorprenent amb les seues idees, ara diuen que volen sancionar-mos per llançar les espases, que ho fagen i la proxima volta llançarem tambe els cascos i si cal farem un calvo...
Per favor, que tenim una edat i un curriculum fester que alguns ja voldrien tindre...VIXQUEN ELS TEMPLARIS!!!
Cal felicitar al nou president, que recull el mandat de la seua dona i ja es prepara per a pedre de nou la maleta al proxim viatge sufragat amb els diners de tots nosaltres, amb el permis de Sala ,el flamant nou tresorer, prepareu les butxaques Templaris i aneu pensant amb les festes 2007 com a sentit de la nostra existencia.
Açò es tot de moment, dema parlare del proxim dinar (gracies novatos), de les noves altes(pot haver alguna sorpresa) i de com va el dvd de les festes 2006.Mentres tant espere que vos agrade el moment en que la nostra bandera ondejava al xalet del Ortiz.
P.D.:Si teniu material grafic o de qualsevol tipus d'interes general feu-lo arrivar a este mail.

20 Comentaris:

Anònim ha dit...

Hola xatis!!!

Collins, quina agenda mes busy, tu!! la boa de la blanca, dina dels novatos... un respir, plis!!

Bo, enhorabona a pepito grillo per la presidencia, malgrat a ell li agradaria fora una altra (cf barcelona, per exemple, o playboy, per que no). Tambe a la resta de la tropa, pero com que no entren al blog... Sorry, ex-presi, encara et toca la cosa de prop.

Ferran, resignat, que aixo de no contar per a res en les votacions els madriles ja ho tenim asumit... Qu es repetisca la votacio!! belen montapollos!!

Anònim ha dit...

Visca L´ALFERES CRISTIA,pero visca mes son pare i s´a mare,aspere que en convideu a totes les dinaes-reunio i a totes les sopaes també.chaito!

Anònim ha dit...

PERO NO TE IBAS A APUNTAR A LA PENYA ESTE AÑO?

Anònim ha dit...

Que ganes tenia de vorer alguna imatge de les festes 2006 al blog!!!!
Com poden dir els madriles que no contem amb ells si li he demanat audiencia al madrile quasi per tot i si no ha sigut un dels primers al que li he contat tot? Ademes cada vegada que ha passat alguna cosa els he tingut informats, Han provat a contestar al mòvil alguna vegada? Es dueun passar el dia fent algo que no els deixa contestar!!!!!!
Estaria molt be que s´apuntara gent nova, aixi podem traure l´alferesia sense trencar-mos massa els cuernos. La llei del minim esforç.
Comença el curs-blog 06-07!!!!!!

Anònim ha dit...

A vore...

Qui és el verde claro soplapollas?

Qui és el 3 de la directiva?

Quí ha contactat amb mi? Si algú hagués contactat amb mi ja sabria que no estic res d'acord amb les decissions preses en el simulacre d'Assamblea General que es va fer als 3 Caragols. A mi m'agradaria presentar una directiva alternativa. Quina garantia tinc de que vinga S'aplana, Gerardo Camps, Ballester i l'Hort-iz a desfilar en l'escuadra oficial? Quina garantia tinc de que Sala em convidarà al viatge tresorer-2007 a saber quin lloc de l'Indic?

Veig que ací hi ha hagut un colp d'estat. Una conspiració. Volem saber la veritat!!!

Anònim ha dit...

Bé, i a tot això... ENHORABONA A LA DIRECTIVA!!! Ja sabeu que des de aquest poblet d'Espanya que anomenat Madrid, teniu la meva ajuda per al que faja falta...

Vaig escribint el paperet del desfile? ;o)

Anònim ha dit...

Ah! I la més sincera de les reverències al nostre Alferes Cristià, Miquel, que, com déia Ferran, serà el primer carrec fester fruit de l'amor entre dues persones de la nostra filada... bé, de l'amor i de un bon p....

Anònim ha dit...

JORDI, JORDI, JORDI,...
CREC Q PASSES MASSA TEMPS PER LA CAPI, A VORE SI AGARRES EL JET PRIVAT MES SEGUIT PER VORE A LA GENT DE POBLE COM NOSALTRES.
VERDE CLARO, ES EL COLOR DE LA XILABA DE CARTEIA, (ARA PENSA) I EL 3 DE LA DIRECTIVA 2006, ES EL PRIMER QUEMES HA CURRAT AQUEST ANY. ADEMES, RESPECTE A L´ESQUADRA ESPECIAL JO CREC QUE HO TINDRAS SOLUCIONAT EN DOS PARTIDETES MES DE GOLF NO?
BESETS A LA MASAI....
ADEW

Anònim ha dit...

Xelo,moltes gracies per aclarar-li al sopla... qui es verde claro.Jordiet,Jordiet eixa boqueta...!

Anònim ha dit...

PAQUI FELICITATS!

Anònim ha dit...

no m'entere de res...

ánima en pena, ajudam!!

Anònim ha dit...

L´ALFEREÇ ES 2007!!!
CUANT ES LA DINÀ DELS NOVATOS?? I LA DE LA DIRECTIVA??

Anònim ha dit...

GRACIETES A TOTS!! EL DISSABTE HO CELEBREM A CALLOSAAAAA!!!

Anònim ha dit...

Mare meva el madrile s´ha picat!!!!

No se si hi haura tratje per Saplana per que jo en vulc 2, un per desfilar i altre per a que es quede penjat.

Com podem contactar amb el madrile picat si sempre te el so del movil llevat i el movil al cotxe?
Fins fa poc la massai contestava però deu estar farta de ser la seua personal manager. jajajajaja

Encara no han vingut a arreplegar els tratjes de la nucia, qui te l´alferes moro? Li´ls podem alquilar pal boato 2007.

Anònim ha dit...

UNA PREGUNTA: ALGÚ MÉS S´APUNTA PER A MUNTAR A CALLOSA??
CONTACTARCON PAKITA PEREZ, O EN ESTE MISMO BLOG.
GRACIAS

Anònim ha dit...

Per cert si escrius el paparet per al desfile ja no te gràcia, que tal 10 minuts abans del desfile i busquem una impremta ràpida en Galicia?

Anònim ha dit...

Xelo estas ahi?

Anònim ha dit...

Xelo estas ahi?

Anònim ha dit...

antes no estava, pero ara si!!
ki eres??
jejeeje
viva el chat del corral de la pacheca!!!!

Anònim ha dit...

Tenia gosera de escriure tot el nom, Jose Louis