Videos Festers III

|

Reialment esteu malament...tequila, festa, resaca... no hi ha setmana que no penseu en el mateix i, per estrany que pareixca no es SEXE. Primer les festes Callosines, la boda del bambero... i segur que ja esteu amb la despedida del Boke i la Blanca.
La grande y libre segur que no ho es per la vostra feina. He de reconeixer que continue amb la vostra linia.
Be vos deixe altre video de festes, que espere algu guarde per a quan Andrea tinga coneiximent, i puga recriminar-li a s'ha mare que es va pasar 5 dies pegant-li a la cervesa sense alcohol mentres ella estava a la seua panxa. Per cert jo dubte de que la beguda en qüestió fora 0,0º.
I un altra cosa he estat vent imatges de quan els Templaris van naixer com a filà, i he pensat que ens riuriem si puguerem recuperar alguna d'elles per al blog. Aixina que, a vore si podeu pedre 5 minuts de festa escanejant alguna foto d'anys arrere i les envieu al mail del blog. Crec que molaria, sobretot si es pot arreplegar alguna del Ullera, que va ser al que vaig vore l'altre dia al video de festes de l'any 92.

10 Comentaris:

Anònim ha dit...

MES QUE EL VIDEO, EL QUE VA MOLAR VAN SER CERTS MOMENTS DE FESTES. HUI PER HUI, JO TAMBE EM PLANTEJE EL GRAU D´ALCOHOLISME DE LA CERVESSA 0.0%. MENUDES FESTETES MES TRANKILETES. JO CREC QUE CUANT LA XIKETA VEJA AÇÓ, NO LI PAREIXERÀ RES AL COSTAT DE TOT LO QUE JA SABRÀN ELS NOSTRES TEMPLARIETS, QUE PER UN ALTRE COSTAT, PODEM ESTAR TRANKILS QUE LA SAGA CONTINUARÀ...

Anònim ha dit...

La Xele i Andreita van beure ABSENTA 0,0 %, esta xiqueta està en tots els embolaos, Rafa quina pesa, com la filla siga igual no aplegues als 40.

Anònim ha dit...

Done fe que era 0,0.
El problema el tindrem l´any que ve quan puga beure la criatura (andrea no, la mare). Si sense beure i de 7 mesos ens ha gitat a alguns no vull pensar quan es desboque en el mig any. Prepareu-vos que te ganetes. I jo de voreu!!!
Un beset xelito!!!
Pd: No tenies que morite mai!!!!

Anònim ha dit...

Xelo tia,estas loca,como se te ocurre montar en moto a cien por hora,con curvas,sin casco y borracha. P.D:Cien por hora:mi cari,las curvas:Picó.

Anònim ha dit...

MARE MEVA, SI QUE TINC GANETES SI. PERO JO CREC QUE SERÁ MES EMOCIONANT VORE A LAS "NUEVAS GENERACIONES" BORRACHETS, EIXOS TENEN QUE PODER EN MATROS, TENEN BONS MESTRES NO?
AY MARE QUE PORETA.....

Anònim ha dit...

1-MR. FERRAN A VORE QUANT POSES EL VIDEO PORNO DE FESTES(el del cono), SI ES VEU MAL NO PASA NAAAAA, TOTS SABEM QUI SON PER MOLT QUE ES TAPEN.
2-HI HA MOLTA GENT QUE MIRA EL BLOG PERO NO ESCRIÚ, FEU EL FAVOR I DEIXEU UN MISSATGE, PER LA CALIGRAFIA QUE NO SIGA QUE "MATROS EXCRIVIM DE PENA".
3-XELE TINC NOTICIES PER TU.

Anònim ha dit...

ACHA, ACHA, VASA DIME LA FECHA???

Anònim ha dit...

jo a lo millor vaig, hi ha recompensa??

Anònim ha dit...

HI HA DINA O NO HI HA DINA EL DIA 4? LA PAGUEN ELS NOVATOS? SI NO QUE LA PAGUE LA PENYA QUE LI HEM DEIXAT A LA NOVA DIRECTIVA BONA COSA DE DINERS!!!!
lA DIRECTIVA EIXINT TE GANES D´ACLARIR CONTERS!!!!

Anònim ha dit...

JO PENSE QUE SI QUE HI HA DINA, JOSE, TU Y YO MOS PRESENTEM EN EL MANDEM A VORE QUE PASSA OK?