El cami ha recorrer es llarg i tortuos

|

Dos Templaris a la llista popular?...
Jure, que uno d'ells no soc jo, per molt que corga el rumor...

Amics, crec que ha arribat l'hora de reflexionar de les coses que reialment importen per a trobar-se amb la felicitat. Com sabiament explicaba el mestre Punset, yo tambien estuve allí (peazo cronica Claudio), la importancia de la felicitat no es tant el trobarla, sino el goig de recorrer un cami amb tot el que ha de portarte a ella.
I es ahi on deurem de descobrir, si es que hi algu que encara no ha fet, el tema de la enquesta d'esta semana, i que evidentment es el nostre amic el SEXE.

-Reialment estem satisfets amb la nostra vida sexual?
-Ens compren la nostra parella al llit...?
-Donem satisfacció a les dones o als homes?
-Fem tot allò que ell/a vol que fem amb el seu sexe?
-Ens queda per fer realitat alguna de les nostres fantasies?
-Hem tingut un orgasme multiple?
-Es la politica un sustitutiu del sexe? (Açò explicaria moltes coses)


Com veu, son preguntes que tots en alguna ocasió ens fem, i que altres hem discutit quan estem de jarana.
Es temps per tant, de donar una resposta del nivell sexual dels Templaris.
Participeu, i entre tots , es rifara, l'ultim número de Interviu i un calendari 2008 amb els Templaris mes "macizos".
P.D.: La festa sera REPUBLICANA, per poc pero aixina sera, a vore si els de SARAos es posen en contacte i començem a preparar el tema.
Dedicat a Gema per la introducciò...del debat.

59 Comentaris:

Anònim ha dit...

quin honor! estic encantada,que em la dediques.pero encara m´alegra mes que canviem de tema,que pal meu gust,es mes interesant este,que no l´altre,bueno,adeu,i perdoneu les faltes,.BESTS!

Anònim ha dit...

Xelito, Xelito, la tía Paquita acaba de dimitir de concejala i serà proclamada en breu com a jutgessa de pau d´esta la nostra villa. ALTEA LA VELLA ES QUEDA HUÉRFANA!!!
Entre que no els han concedit l´entitat menor i que la tia Paquita no va en llista, el feudo del PP crec que comença a girar la jaqueta.
Açò no és el que era!!!!!
DE PERDIDOS AL RIO!!!!

Anònim ha dit...

HUÉRFANA?
ES QUE NOMÉS ÉS LA TIA PAQUITA LA QUE POT FER ALGO PER ALTEA LA VELLA?
EN ELS TEMPLARIS HI HA VARIES PERSONES DE ALTEA LA VELLA, I ALGUNES MÉS QUE TENEN PROU FAMÍLIA ALLÍ.
SI TAN EN CONTRA ESTEU DE ALTEA LA VELLA I TANT DE REPELÚS PAREIS QUE VOS DONA, TIREU-LOS DE LA PENYA.
PENSE QUE JA ESTÁ BÉ DE TANT DE DESPRECI A ALTEA LA VELLA.

Anònim ha dit...

Anónimo. Per favor, no escrigues al blog després de fer-te cristalitos perquè se te'n va la bola.

Quí collons et creus que eres, quí collons eres que no signes i qué collons ets tu per a dir-nos el que hem de fer amb uns membres de la filà que mereixen el major dels respectes i amistat. Quí ets tu per dir que els Templaris estem en contra d'Altea la Vella?
m en contra d'Altea la Vella? Quí collons ets tu per entrar al blog sense tindre la dignitat de donar el teu nom i posar en la teva boca falsa i bruta l'opinió dels Templaris?

Els Templaris no sols donem la cara. Tenim molt, pero que molt de respecte pels membres de la nostra filà, dels seus pensaments, i dels seus origens. La nostra Filà respeta totes les ideologies. El que la nostra filà no soporta, o al menys jo, es què covards com tu es claven a un blog on no has estat convidat a donar pel cul, a crear polèmica, i a més sense donar la cara.

Si tens algun problema, soluciona'l. Peró no vingues ací a crear-ne'n, i menys sense donar la cara.

Per cert, l'altre confidencial també deuria de donar la cara (si be mai s'ha clavat amb la nostra fila i els nostres membres com el covard anònim). Si no, seràs un altre trist, feixista i gris confidencial. Ja en tenim prou en la fulla parroquial. No crec que en necessitem més de confidencials, ni en este poble ni en este blog. Qui vullga dir algo, que done la cara, o que calle, collons.

Una abraçada als Templaris.... si es que al final tindrà raó José Louis de que el blog era molt millor quan era de "matros". Xicotet, però amb gent de veritat... no amagada covardement darrere un pseudònim...

Anònim ha dit...

Ei! I que conste que jo soc partidari de que entre tothom a aquest blog, i amb més raó si es fester.

Però el que vullga opinar, que done la cara i que aporte idees i bon rollo. No que siga un imbècil anònim que vinga a torpedejar el blog.

Almenys és la meva opinió...

Anònim ha dit...

Gracies Jordi..,pel estalviar-me una resposta...jo no ho haguera fet millor.100% Ok
Vixca la festa i Avant la festa!!!

Anònim ha dit...

Res. Un plaer.
Visca la festa. La festa de festers. Amb nom. O amb malnom. Mai anònims.

Anònim ha dit...

jo estic mooooooooolt satisfecha en la meua vida sexual.

Anònim ha dit...

JORDI!!!QUANTA RAÓ QUE TENS!!!!

Anònim ha dit...

1-Aquest anonim a enses les ires del Madrile Madroño, valent cagarro, nosaltres encantats de tindre en la filà gent de qualsevol ideologia(aço diu molt de nosaltres) i amagarse darrere del ANONIMO(diú molt de tu).
2- Ferranet enhorabona has eixit al confidencial de avuí divendres, ja estas agafant caché, tan nombrat en tan ilustre panfleto, I el que firma es un altre cagarro com el del blog o pot se el mateix que no dona la cara.
VISCA ALTEA LA VELLA I LA REPUBLICA

Anònim ha dit...

Madrile entenc el teu cabreig pero feço mes curt, que ens tens 2 hores llegint cabronet

Mansalva ha dit...

Bé per a donar una mica de bon rollo us regale la definició de Anónimo: Prolífico escritor, lo que no significa que tuviera muchos hijos sino que escribió mucho. De su vida personal se conoce más bien poco, la verdad, pero ha dejado para la posteridad miles de escritos que han pasado a ser joyas literarias. Además, también fue un magnífico escultor, pintor, músico y artista en general, y desarrolló numerosos estilos como el clásico, el románico, el gótico, el renacentista, el barroco, el neoclásico y el romántico, sin discriminar las nuevas tendencias artísticas y literarias de los siglos XX y XXI, como por ejemplo los graffitis.

No feu cas al tipet este que no te ni miqueta de raò, Quí s'ha clavat en Altea la Vella ací? Ningú..entonces..
Altea la Vella 1 - Anónimo 0

Si parleu molt de politica a vegades pasa açò, entra algun mal educat...i la caga

-Madrile saps qui soc? u que? Perdoneu mhe tornat a canviar el nick, soc un indesís o indecís o indeçís, no se...jejeje

-Ferràn has vist els videos de la Cora? Els he fet amb el Camtasia 4.0 es super senzill i ràpid, ja que captura directament els videos de you tube o similars. Jo els videos els capture sense só i en directe li fique el doblatje, es tarda infinitament menys que de cualsevol altra manera...
No crec, però si necesites algo ja saps...

La meva aportació al sexe d'avuí:
San Pedro va a un convento, reúne a las monjas en fila y pregunta a la primera:
-Usted ¿ha tocado algún pene?
-Sí, con este dedito.
-Pues métalo en la pila bendita para que se le purifique.
A la segunda monja, la misma pregunta:
-Sí, con esta manita.
-Pues métala en la pila bendita.
La monja situada en cuarto lugar se adelanta un puesto y San Pedro le pregunta:
-¿Por qué se cuela usted?
-Mire San Pedro; Si he de hacer gárgaras prefiero hacerlas antes de que Sor María meta el culo.

Moret de Cora

Anònim ha dit...

Ha faltat que digueren "ilustre socialista, vinculado a Radio Altea, y gran exaltador social a través de un blog de rojos y borrachos a partes iguales, si no son ambas cosas".

Cóm mola! Jo també vull eixir al confidencial!!

Anònim ha dit...

Xè que bó!!!jajajaja...molt bó, moret oscuret!!

Anònim ha dit...

Voleu una pastilleta de torró?
Ah, no! no m´en queda, es que se l´ha quedat tot Saplana!!!
Per cert, per a que voldrà 4 tones de torro?
a) Es amiguet de l´amo del Almendro.
b) La factura està inflada i va a mitges amb l´Almendro.
c)No es moreno rayos uva, es moreno rayo almendra.

Anònim ha dit...

LA VEIRTAT ES QUE ESTEU TOTS SEMBRAETS, I EL QUE MES ES FERRÀN, QUE ULTIMAMENT S´HA FET MOLT "POPULAR". .... JEJEJE

Anònim ha dit...

AH, I AL ANONIMO DIR-LI QUE MES PLURALITAT DE CULTURES QUE EN ELS TEMPLARIS..... (TENIM GENT D´ ALTEA LA VELLA, DE CALLOSA, LA NUCIA, INCLÓS DES DE ITALIA)
TENIM TAMBE GENT DEL PP, DEL PSOE, I DE CAROLINA HERRERA....
EN LA NOSTRA FILÀ TENIM LES PORTES OBERTES A TOT EL MON, INCLÚS A TU, ANONIM, QUE SEGUR QUE ERES UN D´EIXOS DE LA GUARDIA NEGRA MORINT-SE DE GANES D´APUNTAR-TE ALS TEMPLARIS!
ALE, ADEW I PASSAT PEL LOCAL DE LA PENYA CUANT VULLGUES....

Anònim ha dit...

Continuant amb la meva opinió del que deuria ser un blog seriós, estic d'acord amb Ferran que no hi ha que publicar res sobre la vida privada de les persones, a pesar de que aquestes siguen unes persones públiques, amb sou pagat pels ciutadans, i a pesar de que eixos temes privats puguen supondre una pèrdua de vots molt considerable entre els electors de la dreta més radical, que en tenim de molts en Altea. Si una persona decideix no fer públic un tema privat, perquè el seu partit postula completament el contrari, i eixe tema personal li faria perdre vots, és totalment respectable.

Ja estic fart de que la gent utilitze els blogs per fer públics rumors infundats que no es poden demostrar, i que sols poden fer mal a les persones.

Per example, tot el mon coneix el rumor infundat de que El Mago de Oz está enrollat amb la Pincesa del Amor de Benidorm i de la Generalitat (a mi també em mola posar-li misteri, com El Confidencial). Algú ho ha vist? Algú ha pogut comprovar-ho? I en qualsevol cas, a nosaltes qué ens importa la seva vida privada, o si com diuen ha signat un contracte fins el dia de les eleccions amb la "engominada", o li ha promés (menuda bararitat de mentida!) una farmàcia al costat del centre de salut?

Amics, no crec que siga per a res positiu que entrem en aquest joc de difamar a les persones sense proves. Mereixen el nostre respecte i a més a més res hi ha provat. Si a més fóra veritat, que no ho crec perquè El Mago de Oz es una persona que no te res que amagar i ningú li pot tirar per cara cap especulació urbanística en Altea, tindriem que respectar la decisió de no fer-ho públic perquè el seu partit d'extrema dreta i lligat a la iglesia diga que està mal fer aquestes coses, el que li faria claramente perdre vots.

Respectem a les persones, malgrat no ens agraden els partits als que pertanyen. I El Mago d'Oz es una persona molt, pero que molt respectable.

Salut

Anònim ha dit...

Jo no ho haguera dit millor!!!!

Anònim ha dit...

Jo no ho haguera dit millor!!!!

Anònim ha dit...

IA VOREM CUAN PASEN LES ELECCIONS DE QUE COLLONS PARLEU...........

Anònim ha dit...

MADRILES,VENIU A DINAR EL DIUMENGE DE RAMS O QUE?IO CONVIDE

Anònim ha dit...

Visca Altea la Vella,la seua gent i la marxa que tenen al Ca Toni!
Crec que l´anònim és de la nostra penya,no sé xq,digam que és una intuiciò femenina...

Anònim ha dit...

jo crec que l´anonim es d´altea la vella...

Anònim ha dit...

bueno, des d´açi vullc saludar a CONFRIDES, CARCAIXENT, ALMANSA, PACA SEVILA, i tota la gent que forma part de la multiculturalitat (s´ascriu axina?), que se m´havia olbidat..
pd: perdoneu

Anònim ha dit...

Xuxo sigues igual de efectivo y activo q siempre,para los que piensen que mi "PERRITO CALIENTE " no cumple con mis deseos y necesidades.
I miss you much,my fallero maxo maaaaaaaaan.
Me pones mucho con esos zapatos plateados que llevabas ayer noche,será por los cordones?

Alazne González ha dit...

eskerrik asko por linkar mi video.

ondo segi

Anònim ha dit...

eh?

Anònim ha dit...

Y de valencia también hay gente...Xeli, te perdono.
Perdón por ausentarme una semana pero es lo que tiene las vacaciones...
veo que mi chiste de la semana pasada creo algo de polémica, era solo un chiste y si alguién se sintió aludido será por algo....
Este tema me gusta más, aunque hay una mezcla de POLITICASEXO, quiza más morboso...
Camarera a need you too much.. TU PERRITO CALIENTE ESTA LLENO DE MOSTAZA PARA LO QUE QUIERAS...ME PONDRÉ DESNUDO CON LAS ZAPATILLAS PLATEADAS... JOSELAUIS TAMBIÉN LAS TIENE (es una de las pocas cosas que recuerdo del sabado... Ah y lo nuestro camarera..)
Por que le dedican el blog a GEMA, tal vaz su vida sexual sea estupenda, ULLERA ERES MI ÍDOLO, le vas a quitar el sitio a Sete...
CURRUC WOMAN ESPERO LA LLAMADA DE APAREAMIENTO SEXUAL.. SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHPUMMMM!!!!! TEMGO EL PETARDO APUNTO DE EXPLOTAR..

Anònim ha dit...

La empresa de Saraos s.l. comença la recolecta del $$ per al sopar de la república.
Vos agrairia que aniguereu confirmant assistència, més que res per saber per a molts hi ha que "crompar".

Anònim ha dit...

molt hi ha que posar?
dimos el conter i farèm la trasnferencia...

Anònim ha dit...

Tinc una altra exclusiva:
El que conta les persones en les manis de PP NO ES LA MATEIXA PERSONA QUE LES CONTA EN ELS ACTES DE LA COMPETÈNCIA, NI SIQUIERA HAN ANAT AL MATEIX COL.LEGI NI TENEN LA MATEIXA CALCULADORA!!!!!!

Anònim ha dit...

eh?

Anònim ha dit...

ah, ya!

Anònim ha dit...

saraos s.l. cuenta con dos más.

Anònim ha dit...

Conta amb dos de Madrid, que anem segur (aquesta festa no me la perc ni amb febra). Tocarà el Mago d'Oz? Voleu que li ho pregunte?

Anònim ha dit...

Recordeu que hui a les 17.00 hrs tenim una cita amb l´alcalde pel xat.
S´atrevirà algú a preguntar-li si es veritat tot el que es diu per ahi sobre els seus problemes d´alcoba?
Estarà Berto filtrant les preguntes?
Vindrà a la festa de la república? I el mes important, vindrà soles o acompanyat? I de qui?

Xelo ha dit...

Bon dia, pos aixo que hau fet escola ja son dos filaes mes que pujen al carro del blog:

sarrains.blogspot.com

morosberebers.blogspot.com

Que paseu bon dia, ja ens queda menys pal finde

Xelo ha dit...

soc la xelo de la muralla tindre que identificarme millor.

Anònim ha dit...

hola Xelo de la muralla-quiero un delfin-,acabo de ver la foto,que xulaaaaa!!!haber si me enseñas el resto,nada,solo para derme un poquito de envidia,bueno besitos!

Anònim ha dit...

Qué passa, esteu tots al chat del Mago de Oz?

Anònim ha dit...

yo no.

Anònim ha dit...

Algú pot posar el llibre del 25 Annversari de les festes al eMule?

Ja l'hauran acabat, no?

Me parto....

Anònim ha dit...

eixe llibre sols té tres anys, dins de 22 anyets ja el tenim ahi!

Anònim ha dit...

Ja esteu tots de vacances??Quin gust de viure!!

Anònim ha dit...

A mi se m´hi han acabat hui, quina merda!!!
Els presis estàn de viatge a la France. Bon voyage, xurris!!

Anònim ha dit...

Ja feia dies que no entrava açò està mes tranquilet, bo així millor.
Saraos: jo si vaig a la festa republicana.

Anònim ha dit...

Acha i la de nueva York ve?
30 ebros a l´óptica. Si Marisa ve (la de new York) 30 mes.
La recolecta ha començat ja, i no ha fixat ningú, excepte Natalia.
Ara no tinc el conter de la filà que avale els saraos, i jo no pense desembolsillar tants $$, així que si voleu festa solteu la pasta!!!!

Anònim ha dit...

hi ha mitga pensió per als que vajen sols a sopar?
de tota manera no sé si podrem anar

Anònim ha dit...

ni moatros tampoc

Anònim ha dit...

HELLO!!!!
Soy yo,que estoy currando,y no hay una mierda,perdon,pero que aburrimiento,escribo,para deciros a todos que al final no vamos a despedirnos de las pistas blancas,y que nos quedamos ha merendar,para el que quiera acompañarnos,podeis llamar al amor de mi vida,bueno a mi marido.bsts,
xele luego te llamamos,para quedar,si aun podeis y quereis.

Anònim ha dit...

Comença el conter arrere per a la festa republicana, comença en serio l´arreplega de $$.
Manifeste-vos abans del dijous. Tenim que fer la compra.

Anònim ha dit...

Jelou, peoples of the world!!

Pobret ferran, es pensaria que aço no es mouria fins el dia 10 o que?

Xatis, com moleu tots!! Ens ho hem passat de por amb els viatgers errants de confrides, la de l'òpticaltealavella, lara i els seus papis, gemma i toniet, esc anc company, etcetc... I ens hem quedat amb ganetes de vore als demes... bo, aixo el capd7 que ve...

NOTICIO: Xuxo, I'm sorry, pero ja no voras mes a la teua zorry... ENS HAN TANCAT EL DQ FOREVER!!!!!

Anònim ha dit...

OH MY GOD!!!NO PUEDE SER, EL DQ CERRADO??? DONDE ACABAREMOS AHORA LAS FIESTAS DE LA PEÑA... Y YO QUE HARÉ CON MI VIDA SENTIMENTAL, ESA MUJER ME VUELVE LOCO... ESTOY AL BORDE DEL AVISMO...HUNDIDO ENTRE HAMBURGUESAS...

Anònim ha dit...

No em digues que ha anat un inspector de sanitat i s´ha quedat pegat a les parets de la cuina?
Que hauran fet dels peixos de la font de l´entrada?

Anònim ha dit...

Mc Clau, Concha y tu venis a la cena-fiesta?
Tòfol i Cris, que feu vosaltres?
Acha, Marisa ve?
Blanca i Boque, veniu u que?
Pepa i Xumi?
ETC,ETC,ETC...

Ferràn dj, contratat!!!

Anònim ha dit...

saraos sl, lareta´s family no podràn anar...

Anònim ha dit...

El italorepublicá i la seau compagna anirán a tan conmemoratiu acte.
Pot ser que el camarades Rufo i Kiko vinguen sí no tenen que pagar(no tenen cambi).

Anònim ha dit...

els cebers ja tenim web es www.palimpalem.com/2/cebers . entreu i registreuse al foro i moltes coses mes