S'HA ACABAT EL QUE ES DONAVA

|

Crec que encara no he pogut plantejar-me seriosament la fatal noticia que ahir hem van donar, i que alguns ja heu fet publica a l'anterior entrada, ENS HAN TANCAT EL DON Q.
Crec que encara no m'ho crec, hui mateixa he passat per la porta tancada, i no donava credit.
El Don Q tancat, estic perplexe, apenat, fustigat, violat, sec d'idees, no pot ser...que ens esta passant?. Aço supera quasi lo del "Meneo", perque allò va ser una mort anunciada i esta ha sigut a traició.
El Don Q tenia mes edat que molts de nosaltres.Quan ningu sabia el que era una Hamburguer, alli ja les feien mes sabroses que en qualsevol altre lloc, alli es va inventar la ensaladilla rusa (no he tornat a tastar una mes bona que la seua), estic recordant els seus canapes, la seua tortilla, els seus hot-dogs, les coca-coles de dos litres desbravades, el seu porró de vi, els seus vinils...
La llista de records seria interminable, per aixo voldria que entre tots puguerem portar-la al nostre blog com a sentit homenatge a un lloc mitic del nostre poble, i aixi, no parlar d'un altra cosa a esta entrada que no siga del Don Q.
Com tots sabeu, Els Templaris hem estat lligats al Don Q, des de la nostra adolescencia i ara amb la seua desaparició, tambe desapariex part de la nostra joventut. Una joventut amb la que pareixies trobar-te cada volta que sopaves amb el Qurruc darrere de la barra, amb el xiquet pixant incansable al peix taronga i amb aquell cuadre del caganer.
Jo no se vosaltres, pero per a mi, a mort un mite, a desaparegut un lloc on voldria haver estat amb els meus fills dins de 20 anys fumant uns sigarros i tirant-li el fum a eixes lampares tan grogues i tan de sempre.
Fins açi hem arrivat, s'ha acabat el que es donava, hi han coses que no deurien morir mai.
Dedicat al Qurruc i a la seua dona, gracies per la vostra lecció, mai la oblidarem.

18 Comentaris:

ferran ha dit...

Amics Templaris i Bloggers, com ja he dit, esta entrada m'agradaria que fora el nostre homenatge al "Don Q".
Deixeu les vostres anecdotes, experiencies, records... i li ho farem arrivar tot al Qurruc.
Gracies.

Anònim ha dit...

PUES SI, DES D´AÇI VULLC SALUDAR AL CURRUC, AL DE CORREUS, A LA DE AQUAGEST, A AVCEOPTIC, AL GORDI, A CARCAIXENT, A GALATEA 31, A RADIO ALTEA, A L´ALTRE CONFIDENCIAL, ALS PRESIS, AL OWIX TALIBAN, A LA AMPAOLETA, ALPRES DE LA CRITURA I ALS TIOS, A PORTO SENSO, LA WINDOWERA, EL QUE SE´N VA A CASA I LA DONA, AL FALLERO, AL XATO, I A TOTS ELS QUE SE M´OBLIDEN QUE HAN PASSAT TAMBE PEL CURRUC......
ADEW

Anònim ha dit...

AHI VA LA MEVA ANECDOTA;
CUANT ENCARA ANAVA (FARA ENGUANY 20 ANYS)ANAREM A SOPAR UN DIA ALLI I UN AMIC VA APEGAR UN MOKET BAIX TAULA I NO FA MES DE UN ANY ENCARA ESTAVA ALLI APEGAET. ES BONA EH?
MEN VAIG A SOPAR.

Anònim ha dit...

Quina putada!

El Curruc tancat! No sabeu el pesar que vàrem tindre quan el dissabte vàrem anar, després d'un festival de copes "i de coses que Sete no faria", al Curruc i ens vàrem trobar la porta tancada.

Un mal costipat, vàrem pensar, però no: el Temple de les hamburgueses juvenils ens ha deixat per sempre.

Mai oblidarem eixes hamburgueses, eixos pintxos, eixa ensaladilla que va desapareixer del menú però no de les nostres ments... i tot per 1000 pessetes.

Des d'ací m'agradaria fer un cridament a l'Ajuntament per a que li pose el nom al carrer al que l'ha fet conegut. Per a mí, sempre serà el carrer del Curruc.

Anònim ha dit...

Gracies mil a Pepe i a Ines per fermos pasar de allo mes be tantes i tantes nits, no sera lo mateix ferse un hambuguer sense tindre un culet darrere mirante....

Anònim ha dit...

Seré sincero, el poco tiempo que hemos estado el CURRUC y yo juntos, me ha marcado profundamente desde las hamburguesas hasta la fantástica, sexy y no digo más... camarera.
pd: "HAZME UNA MAS..."
pd1:Guardaré un minuto de silencio por esta gran pérdida.
pd2:Estoy de acuerdo con el madrile, siempre será la calle del CURRUC.

Anònim ha dit...

Aquest poble mai serà el mateix.
Ja podràn posar burriking, mardonals, o xiquen lo que siga, mai tindràn la solera que tenien les hamburgueses del curruc.
Una abraÇada molt forta a Pepe El Curruc i a la seua deona Ines.

Anònim ha dit...

Quina llàstima!!!On soparem els dies que anem de dinaeta de la penya??

Tenim la imatge clavà dins la ment de l'ullera en la finestreta i el foco roig il.luminant-lo que pareixia que estiguera posseït; dient les paraules màgiques: NI CARI NI POLLAS!!!

Ja no serà el mateix: ni millor ni pijor...diferent.

Ah!! per a mi tb serà el carrer del CURRUC.

Anònim ha dit...

Estic en estat de shock!,qué de news aci al blog,jo tb recorde lo del Ullera,lo de Gordi superbufat que no fea més que menejar la lampareta groga,algú te clar de quín color eren les parets del local?
P.D. EL PRESI DU 8 DIES DORMINT 16 HORES DIARIES,PREPAREU-SE PER AL DISSABTE NIT...

Anònim ha dit...

QUE FORT, JO EN VAIG ENTERAR ANIT I VA SER UN SHOCK. JO M´ENRECORDE ANAR AL CURRUC AMB MON PARE CUANT ERA TAN XICOTETA QUE PER A VORE EL PEIXET TARONJA TENÍA QUE POSARME DE PUNTILLES. EIXA ES LA MEUA PRIMERA IMAGE QUE EN VE AL CAP CUANT PENSE EN EIXE BAR. EN FIN, POC A POC ANEM PERDEN TOTA LA SOLERA.
LO DEL CARRER NO ES MALA IDEA, EH?

Anònim ha dit...

El don Q está de puta madre, pero el rio Algar lo pueden cerrar dentro de 44 dias..

Hola gente, somos de ecologistes en acció de Altea y nos gustaria que nos publicarais un video que hicimos la semana pasada. Se trata de la limpieza del rio y el consiguiente discurso en la plaza del ayuntamiento. Ayudadnos a salvar el rio Algar, quedan escasos 44 dias para conseguirlo, ahora o nunca.

HAGAMOS QUE ALTEA CAMBIE YA!!!

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=D_tQmx9IDoE

Anònim ha dit...

Ecologistes en acció. Força davant d'aquest problema que ens arrossega a tots!

La millor manera de frenar-ho és el nostre vot.

En el meu nom, no vull que maten el meu riu.

Anònim ha dit...

Qui es Adolfo Quiles? A eixe no el coneix ningú, I qui no coneix al Curruc?
CANVI DE NOM DE CARRER JA!!!
I el mateix per al carrer de La Perica!!!
Una Glorieta per a Pajaron!!!!
Una Rotonda per a Vicenta Salvi!!!

Anònim ha dit...

una plasoleta per a florensio la leona

Anònim ha dit...

I la rotonda del Polet, què??

Anònim ha dit...

bueno,volviendo al tema que realmente nos ha impactado,yo quiero que sepais que el primer recuerdo que me viene es,cuando yo era niña y vivía en la calle del Curruc,veia la entrada muy oscura y la fuente a la que siempre me quería asomar,pero que nunca lo hacía,por miendo,si MIEDO,yo pensaba que ese sitio era un sitio para los mayores,y nada más,me lo imaginaba por dentro,muy grande con hombres y mujeres que solo entraban para darse besitos y demás,hasta que un día el que es hoy el amor de mi vida...que bonito!me llevó allí por primera vez,para que me comiera...LA MEJOR HAMBURGUESA DEL MUNDO!,fué allí donde Antonio y yo empezabamos a contarnos cosas el uno del otro,yo recuerdo que el ULLERA me contaba,que el DON Q,era el único sitio donde no le importaba ir sólo a cenar.son buenos recuerdo,menos el día en que mi amorcito,no lo fué tanto y se volvió un poco loco...solo un poquito.bueno besos para el DON Q.

Anònim ha dit...

AMICS TEMPLARIS NO SABEU DE LA MISA NI LA MITAD.VOLS PODRIA DIR QUIN ELS EL MOTIU DEL TANCAMENT PERO NO CREC QUE SIGA ESTE EL PUESTO APROPIAT.SOLS DIVOS QUE CADA PALO AGUANTE SU VELA (QUE NO ES POC)

Anònim ha dit...

En cap moment em parlat del motiu, i pots tindre clar que no el saps tu soles, el motiu de asto es fer un homenage al que va ser el DQ per tots nosaltres i per tanta gent, aixina que si no tens que dir res en trellat millor no digues res.