Com dirien en AlteaTeves: EL PALAU SE QUEDO PEQUEÑO

|
A la porta del Palau i sense entrada

Empenyats en donar un colp d'efecte per a la seua segona alferesia, els Templaris, tambe ens hem apuntat a la moda de plenar el PalauAltea,i aixina ho vam fer el diumenge passat.
Les 5000 animes que plenaren el recinte popular van gaudir d'un espectacle que fins i tot va tindre tambe una part erotica, tan intimament lligada a la historia de la nostra filà, sols esperem que corga l'exemple i no siga l'ultima ocasio a la que puguem vore algu en pilotes a algun dels nostres actes.
Va ser l'anecdota d'un obra, que no sols resoldra el problemes financiers per a les proximes festes sino tambe per al proxim regnat, ja que si feu compters: 5000 entrades per 20 ebros, son molts ebros.
En definitiva, com dia aquell, un exit mes, per a la nostra dilatada historia festera i sexual.
Llastima que l'espectacle fora programat per a un diumenge i aixo ens deixara amb les ganes d'haver-mos anat de sopar, i per supost despres, de festa Templaria.
ENHORABONA per a tots i aneu pensant en omplir el palau d'esports.

Dedicat al pare de la criatura pel moment del destape.

17 Comentaris:

Jose Louis ha dit...

5000 persones? Soles?
La proxima la fem al palau però d´esports, que en caben 40.000!!!

El palau dels esports està massa lluny? i si el demanem com a local de la filà per a festes?
Alli podem guardar fins i tot la carrossa de l álfereç, ademes hi ha parking per a tots. I ASEOS, melin estarà contenta.

ja no vull dir quí soc ha dit...

La veritat es que va ser tot un exit,el dia 30 de Juny podriem fer un "desnudo "integral a la platja a vorer si ve la poli i ens tanca a tots de una,perque al pas que anem...

ja no vull dir quí soc ha dit...

La veritat es que va ser tot un exit,el dia 30 de Juny podriem fer un "desnudo "integral a la platja a vorer si ve la poli i ens tanca a tots de una,perque al pas que anem...

ja no vull dir quí soc ha dit...

La veritat es que va ser tot un exit,el dia 30 de Juny podriem fer un "desnudo "integral a la platja a vorer si ve la poli i ens tanca a tots de una,perque al pas que anem...

ferran ha dit...

No digues qui eres, pero almenys no et repeteixques...COLLONS!!!!!!!

ferran ha dit...

Recoltze la proposta del "desnudo" a la platja

la que tampoc vol dir qui es des de madriz ha dit...

bruts!!!!! (qui la tindra mes llarga?)

Jo també recolce el nuet de la platja ha dit...

pero depileu-se, collons i tot, que estareu més atracatius

la germana de ullera ha dit...

Bon dia, como se que mi cuñadita lee este blog y con permiso dels Templaris aprovecho pa felicitarla por su cumple y a los dos por su 5ª aniversario ¡¡¡Felicidades dobles Gemma!!!! y felicidades pa mi hermanito tambien.

l'amic del confidencial ha dit...

Per a qui li puga interesar les realitats d'Altea:
Punxeu açí

PAKI ha dit...

GEMITA, MOOOTEESSSS FELICITAAAATSSS!!!PEL TEU CUMPLE I COM NO PEL ANIVERSARI DE BODA( una boda que tb ens vam aburrir mogolló)...
BESITOS ALS TRES!!!

Jose Louis ha dit...

Moltes felicitats Gema!!!

T´esperem demà al cafe per pegar-te una besada.

Amic del confidencial, continue amb els problemes informatics, no puc obrir l ´arxiu.

ja no vull dir quí soc ha dit...

Ara sí que podem parlar del que vullguem,ara som tots "ja no vull dir quí soc".
Primer felicitar a mamiGema per el seu aniversari,i als dos per el aniversari de boda,un dubte:si "moatros" en tenim 22 resulta que Gema es menor,no?cóm s´en passa l´Ullera i damunt la fa mare...es que no tenia prou amb Kitty i Luna?

Gema mañana al café,pero después de la playa.
Ya me dices cómo te ha salido mi pastel de chocolate,sabes quién soy,verdad?Besitos guapa.

XELI I LARA ha dit...

BUENO, MOLTES FELICITIATS A ESTHER, LA PRESI, LA DE PEPET, LA DEL 1V, SI EIXA,... PQ AHIR VA SER EL SEU SANT, A LA GEMITA PER EL CUMPLE, AL ORTEGA PER L´ANIVERSARI DE BOA, A KITY I LUNA PELS PARES QUE TENEN, I A LA MARE DEL CORDERO.... ALE DEMA EN S VEEM AL CAFÉ, PERO CUANT TORNEM DE LA PLATJA CIAO

la del 1v ha dit...

Moltes gràcies per ser tan esplícita amb el meu nom,així m´agrada,Xeli.Altra vegada gràcies a Lara per la seua felicitaciò i lo demés,i als seus papis també.

spaghet.ti ha dit...

Cuanta gente para felicitar ,que complicado: ¡¡¡FELICIDADES!!!

Esther ha dit...

Jo mai he signat com a anònim, ni amb altre nom o parrafà que posen altres, aixina que si algú s'ha tragat els marrons, que no entenc per que, li demane disculpes, en concret a Esther, la presi, la de Pepet o com vulgueu i al presi per que crec que també ha tingut prou. Però el que no entec es perque ténen que anar a dir-li res a Pepet, serà el presi de Templaris, però que jo sabiga no es el pare de ningú.
Ací en este blog han dit de tot de qualsevol i s'ha opinat sempre lliurement, pero que com ja es va dir una volta casacú es lliure d'opinar i de posar el que vulga, cadascú opina el que vol, i en este cas opine així i punt, els meus motius tindré, segurament son l'efecte reflexe d'altres.
Mira que escric poc, però crec que ja ho fet prou.

Si no m'he disculpat abans es perque no havia entrat.

Esther Felicitats, jo si que et vaig tocar però tenies el mobil apagat o sense cobertura.