I tu que dius?

|

Lluny de ser una gran cagada, la polèmica portada del semanari "El Jueves", ha estat la millor campanya publicitaria per a esta legendaria publicació satirica. Es el que sol passar a estos casos tan greus de falta de llibertat i vergonya, que encara hui solen ser habituals.
La noticia esta donant la volta al mon i ha estat comparada amb les caricatures que no fa massa es fan fer d'un tal Mahoma. En aquella ocasió, moltes van ser les veus que es van alçar per a defendre la llibertat d'expresió, de premsa i bla, bla bla...
Per això, crec que es bon moment per a que doneu la vostra opinió al respecte del segrest ordenat pel jutge Del Olmo, del numero 1573 de "El Jueves".
Per la meua part, sols afegire, que tot este "escandol", no haguera tingut mes consequencies si els protagonistes del dibuix hagueren estat la Pantoja i el Caxuli, la Obregon i el Darek, o inclus els futurs nuvis Templaris.
Segons consta a la nostra Constitució tots els espanyols tenim els mateixos drets i obligacions, i evidentment, mereixem el mateix respecte, inclus el nostre ex-president Aznar, el qual tambe va ser dibuixat per a la posteritat a la portada de "El Jueves" junt a la seua dona (punxa açi per a vore la imatge). Cal dir que eixe numero va estar a tots els quioscos del pais i cap jutge el va traure fora de circulació.
A la fi, la pregunta que em faig es:
El jutge Del Olmo haguera censurat al Jueves si el protagonista de la famosa portada siguera el president d'una republica?
Espere les vostres opinions, es el vostre dret!!!

Web de la Revista EL JUEVES

Dedicat a eixe gran lector de "El Jueves" que ara viu a Nicaragua i al nostre amic comú que roda per Mexic (un abraç per als dos).

5 Comentaris:

Anònim ha dit...

que bien 2.500
y 4000
6500
creo que los voy a tener seguiditos,.

Anònim ha dit...

que bien ehhhh gema....ya no seras la unica...

Anònim ha dit...

que guay,por eso ayer decía yo que estaba muy contenta,y asi ya me puedo apuntar a la peña!

Anònim ha dit...

Encara ronda el fantasma de la censura, i de tant en tant fa l´aparició.
El que tenen que censurar es a la faes, a l´ass de victimes del terrorisme, a familias del mundo unios, i a totes eixes associacions intolerants i irrespetuoses amb el bon viure de la gent tolerant, lliure i respectuosa amb els seus iguals.
Fins i tot censurar a alguns talibans del PP. Ah, que son els mateixos. . .

Llibertat d´expressió!!!

Que passa que la familia reial no follen ni caguen ni es tiren rots i pets?
Per a això estan tots . . . deixem-ho en aborbonats.

Anònim ha dit...

Canviant de tema:

VULL ANAR AL FIB!!!!!

Em posaran falta enguany.

Com se li ocurreixca a algu casar-se en juliol altra vegada em faig amb la seua pell!!!!!