ARA SI !!! Els Vestits de Festes

|

Paraules literals de Joselauis:"Hi han 24 trajes de xic, i som més de 30, aixi que aneu pensant que entrarem en un sorteig per a desfilar".
La veritat que jo no se si apuntar-me al sorteig, i mira que tinc ganes de fer l'Avinguda Templaria amb les notes de la nostra marxa.
Si senyor, estos son, si la presi no ha mentit, cosa per un altre costat prou habitual, els trajes que lluirem el proxim mes de Setembre.
Podreu observar que son tot un "derroche" de bon gust i d'artesania festera. Una elecció que fara caure tota una ovacio d'emocions i sentiments al nostre pas. Jo mateixa escric estes paraules amb els ulls banyats per les llagrimes que acaricien el meu rostre desencaixat, al vore estos dissenys de PRET A PORTER fester.

4 Comentaris:

Anònim ha dit...

els trajes que heu vist són només una part d´ells,no vos heu adonat que els dels xicarrones del norte no apareixen?
tot serà una sorpresa,per cert, per sorteig, els ha tocat a la presi (quina mala folla te eh?????),a su vecinito del primero 8 de Montemolar i a Sete per eixir a la presentació;com el sorteig es va fer a Zanzíbar podem considerar que no es vàlid i reconsiderar el tema,val?

Jo també voldría ser cap d´escuadra,aixi que ho tirarem a sort Ferran!

Anònim ha dit...

Qué fort!!

Xeli estàs ahí, has llegit quines barbaritats?

bueno no ho prendrem com a algo personal perque en el nostre estat no ens convé.

Xeli demá quedem e la platja per parlar un asuntet de vital importància a partir de les cuatre alli on van trobar als taurons val?

I per la nit per tot aquell que puga anirem al cinema a vore "PIRATAS DEL CARIBE 2"rodada a la illa de Zanzíbar i amb el actor principal Gordi Borja,secundari i amb nominació a la maleta de oro,Pepet el Rubio,pero blanco como la leche.

Xeli cridam demà va en serio.

Quin desagradable el tal anònim.

MANIFIESTATE!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

MARE MEVA!!! QUE AMBIENTILLO ABANS DE FESTES!! AÇÒ Q VOL DIR?
ELS TRAJES BONICOS DE VERES!! ALE ALE A ENSENYAR LA CUIXA, JAJAJA!!
JORDI A VORE SI T'ACLARIXES AMB EL MEU NUMERO DE MOVIL...Q PORTES UN CACAO...AÇÒ DE ZANZIBAR NO SE SI T'APROVAT...JEJEJE, I LA MASSAI?? HA TORNAT A ZANZIBAR O Q?

Anònim ha dit...

LES TIES SOLS TENIM 12 TRAJES, AIXI Q TAMBE TINDREM SORTEIG,...
HOLA ESTHER, AL FINAL NO EM ANAT A VORE LES TINTORERES, PERO ENS EM VIST AL LOCAL.
ESTO SE MUEVE......
I EL DISSABTE MES I MILLOR ALS TERRENYS DE BALLESTER.
AH, I EN LA PRESI QUE NO ES CLAVE NENGÚ QUE SI NO SE LAS VERÀ CON... PEPET.