IN MEMORIAM

|

83 Comentaris:

Anònim ha dit...

Se lo tiene bien merecido el cretino ese del carbonell...quien se creé, el cretino ese, para faltarle al respeto de esa manera a una persona que luchó tanto por la cultura española. lo mas patetico de todo este video son las risas que se oyen de fondo, cuando el señor fernan Gomez se cabrea.....en fin...vamos cuesta abajo y sin freno directos al encefalograma plano.....y no hay solucion....en fin.

¡¡¡¡¡SALUD I ANAQUIA¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

EN DOS PARAULES: ALA MIERDA

Anònim ha dit...

BON DIA!

Esther ha dit...

Bon dia!!! Moltes Felicitats Lareta!!! Alé un anyet!! qui el tinguera....

Anònim ha dit...

PER MOLTS ANYS, LARA!!!!!FELICITATS!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, Lara!!!
Pareix ahir quan estavem a la Vila esperan-la, eh,xelito?

Anònim ha dit...

Happy birthday, bombonet!!

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES.... KI VULLA PATEL QUE VINGA A CASA, I EL REGARÉM AMB ALGÚN QUE ALTRE BISQUET....

(KOSE ENS FEM VELLS A LA CARRERA...)

FA RES QUE ESTAVEU EN LA VILA LA PRESI I TU FENT FORSAES...

BESETSSSS A TOTSSS.......

Anònim ha dit...

Ahir vaig fer marató altra vegada de 25 hrs, no vaig poder anar a la festa de Lara. Hi havia pinyata?

Anònim ha dit...

si, i huevos kinder

Esther ha dit...

Lara dumos l'ou kinder al dinar, eh??....

Anònim ha dit...

felicidades lara, liao, liao

Anònim ha dit...

Kose i Jose Ramón estem amb vosaltres!!!Besitos!!!

Esther ha dit...

I si fa falta enviem al primo de zumosol, o en este cas podem enviar o al MA o al Bambero, ....

Anònim ha dit...

A tots els seguidors del culebró festa melrose:

El judici s´ha aplaçat al dia 13 de febrer i així es cel.lebrarà junt al de la denúncia que els va posar Jose Ramón.

Sabeu molts monesipals hi havien alli d´altea?

7, en 2 de les sales sols es cel.lebraven judicis en els que estaven implicats monesipals d´altea o de finestrat. Nosaltres teniem a les 10.20 hrs i ja erem els 4rts. Imagineu molts judicis tenen al cap de l´any. I ningú es dona conter d´això i els diu alguna cosa? o els passa un test de prepotència, o simplement els tiren al carrer per camorrantes!!!

Seguirem informant en pròxims episodis. . .

Anònim ha dit...

I que has escrit 3 min abans, kosito? Anim, no val la pena... Pensa en el catxuli, que mira si visita voltes els jutjats.

Ja veniu u ques? Tindrem temps per a sessio de factory?

Anònim ha dit...

Res, s´ha colat els 3 min.Una mica apretada la visita al factory, pero si hi ha que anar es va, els diumenges obrin?Afilem la visa u que?
Estoy ansiao!!!

Anònim ha dit...

PRESI SI PUEDES HAZME COPIA DE LA PELI DE LA PEÑA Y DE LAS FOTOS DE FIESTAS.
MAÑANA HAY ALMUERZO O ALGO??

Anònim ha dit...

Viva la nueva directiva,hip..hip.

Esther ha dit...

Eh!! si a la sessió de factory!!!


Un 10 la nova directiva, les dones al poder...

Anònim ha dit...

Enhorabona, Ferran! Has tornat a eixir en el confidencial! La filà Templaris en els Mitjans de Comunicació! ;o)

Anònim ha dit...

QUE PARLEN DE MOSATROS ENCARA QUE SIGA MALAMENT!!

Anònim ha dit...

GRACIETES AL TIO GURU I A LA TIA PRESI, A ESTHER I MIGUEL ALGEL, ALS PARES DE CARLA, ....

Anònim ha dit...

I perque a Madriz no es veu Altea Teve...si no ho hagueres flipat...

Anònim ha dit...

menut cap de setmana mes tranquilet!!! Marató de reggeton, de compres pel factory, musical, de festa per madriz, dinà al japo. . . no hem menjat, ni begut ni fumat. . . que barbaritat!!!

Anònim ha dit...

Jordi ens ha donat unes classes de ball de reggeton, si vau flipar amb xaquira, si pensaveu que ho havieu vist tot, prepareu-vos al reggeton!!! proximamente en sus mejores fiestas!!!!

Pd: Alejandro, ves preparan-te per a fer-li un massatge integral.

Anònim ha dit...

Fernan Gómez es mereix l'homenatge....... Es uns dels que dien el que pensaven, sense hipocresies ni pels a la llengua. Pero amb els anys tot arribarà.


Ànim amic que sembla que van a per tu, però tu sabs qui son els teus amics, alguns contra viento i marea...jeje...... i recorda: FER COM ELLS ES SER COM ELLS


Be happy my friend

Anònim ha dit...

Ferranet tens al poble revolucionat!!!

Animo compañero

Anònim ha dit...

Ja tenim el menu de capdany. Comencem el dissabte 29 al sopar i acabem rebentant el dia 1 de gener despres de dinar. De moment pel mòdic de 60 ebros per barba.

Seguirem informant, per a noves incorporacions avisar a la presi o a Jose louis.

Anònim ha dit...

conteu en matros...

Anònim ha dit...

I am matros...

Anònim ha dit...

Sols un comentari pel que fa a la reunió de l'Associació d'avuí. La directiva de la Filà Templaris ha decidit fer un escrit en contra del nou ordre de desfilada. Divendres farem saber els motius, però basicament són tres:
* Templaris ha tengut Alferes en 2007, i per la tal cosa la posició que li correspon en 2008 és la SEXTA.
* Templaris ha tengut càrrec en 2007 i amb el nou ordre de desfilada Templaris tornarà a tindre càrrec abans de Corsaris, Carteia i La Muralla
* Templaris no considera procednet que una Junta Directiva que està en procés de resolució puga establir una solució a un problema que han creat ells com a última acció de la seva gestió, deixant un problema a la nova Junta de l'Associació, que són els que deuran de buscar una solució al problema. Templaris demana que una vegada ha quedat clar que Contrabandistes te l'ALferes 2008, la nova Junta Directiva haurà de treballar amb les filades per a posar sentit i ordre al problema de l'ordre de la desfilada.
* Templaris acceptarà el que es decideixca entre les filades treballant amb la nova Junta Directiva pel be de la festa, però no acceptarà que com a herència de aquesta Junta de l'Associació es decideixca un ordre de desfile que supose un problema per a la futura Junta Directiva.

Anònim ha dit...

Sols una aclaració: la carta que presentarà divendres la Filà Templaris no te com a objectiu "escaquetjar-se" del Regnat de 2010. Te com a objectiu que les coses s'analitzen d'una forma correcta i completa i que es defineixca un mecanisme pel qual açò no torne a passar en el futur. Ens sembla que una vegada adjudicat l'Alferes 2008 a Contrabandistes ja no hi ha problema, i si que hi ha. Algunes filades tindrem el Regnat sols 3 anys després de l'Alferes (Altàia i Templaris), i creem que no s'ha analitzat l'arrel del problema i cóm evitar-ho en el futur. A més a més, la filà Templaris es sent perjudicada per tindre de nou el Regnat en dilluns. Com hem dit, acceptarem el que decideixquen les filades treballant amb la nova Associació, però creem que ni el problema s'analitzat correctament ni s'ha buscat una solució de consens per al futur. Un tema tan delicat mereix un grup de treball dedicat a definir un protocol per al cas de que en el futur es donen d'alta noves filades o se'n donen de baixa.

doneta ha dit...

Què passa a Montemolar,que no tenim aigua per llavor-nos la...cara?tindrem que fer una queixa per escrit al president nou...

Sopar del dissabte,les xicones ja sabem on anem?Crec que al Giiardino,xq el Ganxi no accepta als xorbos com animal de companya!es conya.
Gema on "pares"?

Anònim ha dit...

Si t´hagueres alçat a les 5.30 del mati si que hagueres tingut aigua per a dutxar-te. Jo crec que haguera preferit no tindre aigua i dormir un "ratito mas".

Menut curro tindre que posar els carrers per a passar, la cosa bona es que no tenia que apagar també les faroles, encara era de nit.

Ahir per la vesprada tambe vam estar una estona sense aigua.
¿Serà la polesia monesipal que estan estorsinant-mos?

Tot el que passe ara van a pagar-ho ells, siga el que siga!!

doneta ha dit...

hola

doneta ha dit...

Hola again,sopar de les super TEMPLARIES,ties inteligents i que es trenquen,al Ca Toni a Altea la Vella,28 eu per cap.preguem confirmació.
No volem visites al lloc anomenat després del sopar eh?

Anònim ha dit...

Jo vaig!!
Necessite llevar-me del cap la cara dels meus lladres(del primer robatori Agost'06) que estaràn lliures pel món fins Setembre del 2008 que es repetirà el juit(en les coses que tenim que fer en Setembre...)
Els "Rumanitos" com deia un home que li van entrar al xalet, van entrar tb a robar a 4 òptiques de la contornà, a la tenda de Maximo Dutti de Benidorm i a 5 xalets; uns cromos que estàn al carrer...Què bonico!!!

Marieta ha dit...

m'encanta...
Fins el 2008 no els tanquen i per fete dos copes i agafar el cotxe de seguida tenen habitació per a 6 mesos.

Marieta ha dit...

bon dia!!

paki, te'n recordes de la xilaba? a veure si pots dur-la a la sopà... que em veig al mig any en la de ceb...

Anònim ha dit...

Aquesta és la carta que hem enviat a l'Associació per a que es faja lectura aquesta nit en l'apartat de Precs i Preguntes. Seria interessant que els quipuguerem anarem a l'Assemblea per a que s'aprovara.

---------------------

A la Junta Directiva de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea:

Senyor President i Junta Directiva de l’Associació, festers i festeres: la filà Templaris d’Altea prega que es faja llegida d’aquesta carta en l’Assemblea General Ordinària del 24 de desembre de 2007.

Estimats festers i festeres,

El passat dimarts 11 de desembre va tindre lloc una reunió de vocals de les filades que formen part d’aquesta Associació per tal de resoldre un problema que, baix el nostre parèixer, no és més que el resultat d’una imprevisió alarmant dels Estatuts de la nostra Associació.

Vaja per davant l’agraïment a la filà Contrabandistes que ha acceptat l’honor d’ostentar el càrrec d’Alferes Cristià de 2008, a les filades d’aquesta Associació, i en particular a les cristianes, per haver buscat un consens i unitat en la solució racional d’aquest problema, i a la Junta Directiva de l’Associació per haver coordinat, baix el nostre parèixer tard però amb un resultat satisfactori, la solució d’aquest problema.

Dit això, la filà Templaris no pot més que manifestar la seva perplexitat i malestar pel fet de que una Associació amb més de 25 anys d’història no haja previst abans de festes de 2007 una problemàtica que era òbvia: anaven a acabar les festes i encara no es sabia quina era la filada responsable de l’Alferessia Cristiana 2008, donat que hi havien dues filades noves (Cristians de Mossen i Contrabandistes) i una filada donada de baixa (Arquers) des de que es va decidir el canvi d’ordre de desfilada el 1 de Juliol de 2005. No culpem d’açò a la Junta Directiva de l’Associació sinó a tots els membres que no hem sabut o pogut resoldre aquest problema imminent i a l’hora comentat per molta gent abans i durant les festes. Les festes són de tots els festers i malgrat la responsabilitat última és de la Junta Directiva, no és menys cert que entre tots tenim que fer de la festa més festa i intentar millorar-la, donant idees, suggeriments i intentant ajudar a la Junta Directiva de l’Associació per a que els problemes, que al final són de tots els festers, es puguen resoldre abans de que apareguen. Baix el nostre parèixer massa vegades utilitzem la frase “els de l’Associació” quan volem referir-nos a la nostra Junta Directiva electa, sense adonar-nos de que l’Associació som tots, i tots tenim que impulsar aquesta festa que tant estimem.

I com de suggeriments estem parlant, la filà Templaris vol fer les següents propostes a aquesta Assemblea:
1. Que, degut a la urgència del problema, es respecte, com no podia ser d’una altra manera, la decisió presa per Junta de Vocals de que l’Alferessia Cristiana 2008 recaiga en la filà Contrabandistes.
2. Que, una vegada resolt el problema més urgent, es cree una comissió per a que s’analitze amb tranquil•litat quins són els procediments que defineixen:
• Quín és l’impacte en l’ordre de desfilada quan una filada es dona de baixa de forma temporal o definitiva, especialment en el cas de que la filada donada de baixa es troba en una posició entre l’Alferes i el Regnat, la qual cosa fa que els anys que passen entre que es te l’Alferessia i el Regnat siga menor.
• Quin és el criteri per a les filades de nova creació, en quin lloc deuen desfilar, i quin és el temps mínim que ha de passar des de la creació d’una filada i el seu primer càrrec fester. Creem que tenim que tindre especial sensibilitat amb les noves filades que s’incorporen a la festa, per a que quan assumisquen un càrrec siga un orgull i no un problema econòmic.
• Quin és el criteri a seguir amb filades que tenen baixes temporals, i quina és la seva posició en la desfilada en el cas de que es reincorporen.
• Quin és el temps mínim que ha de passar entre 2 càrrecs consecutius. Considerem que la solució proposada en la passada Junta de Vocals no és la més adequada i és a la vegada injusta. Si l’objectiu és augmentar els anys que passen entre dos càrrecs festers consecutius, no entenem cóm havent 10 filades cristianes la filà Templaris haja tengut l’Alferes Cristià l’any 2007 i tinga el Regnat Cristià en 2010, amb sols dos anys entre els dos càrrecs. El mateix problema tindrà la filà Cristians d’Altàia, que va tindre Alferes Cristià l’any 2006 i tindrà Regnat Cristià en 2009. Baix el nostre parèixer, la filada que ha tingut el càrrec d’Alferes ha d’exir a l’any següent darrere de l’Alferes, independentment de qualsevol canvi, igual que la filada que ha tengut el Regnat sempre ix a l’any següent la primera.
• Analitzar si és possible evitar que una mateixa filada tinga consecutivament la desfilada del Regnat en dilluns.
• Qualsevol altra problemàtica relacionada amb l’ordre de desfilada que les filades membres de l’Associació tinguen a be proposar.
3. Que, una vegada la comissió creada per a definir aquests procediments haja obtengut un consens, que els resultats es presenten en una Assemblea Extraordinària i que, en cas de que siguen aprovats, passen a formar part dels Estatuts de la nostra Associació o que passen a formar part de les Normes de l’Associació.

Vaja per davant que la filà Templaris d’Altea acceptarà, amb tot l’orgull fester que ens caracteritza, els càrrecs que els festers, a través dels seus representants, decidisquen. Malgrat això, la filà Templaris considera que la importància de les festes de Moros i Cristians mereixen un anàlisi més profund al llarg de 2008 d’aquesta problemàtica. Estem segurs que tota la faena que es faja en aquesta direcció serà en benefici de les nostres festes actuals, i sobre tot per a les futures, per tal d’evitar situacions con les que desgraciadament hem viscut en els últims mesos en particular, però també ens els últims anys com a consequència del canvi d’ordre de desfile que es va fer en Juliol de 2005.

Sols ens queda agrair al senyor President de l’Associació, En Josep Serrat i Poblet els seus anys al front d’aquesta Associació al igual que als càrrecs que hui deixen les seves responsabilitats. A tots ells, gràcies pels esforços pel be de la festa. Tanmateix, volem donar a tots els festers hui reunits les gràcies per escoltar aquest prec, que esperem siga aprovat pel be de la nostra festa.

Fem de la festa més festa.

Anònim ha dit...

Si senyor!
allí estarem.

Anònim ha dit...

Analitzant totes les dades, crec que la proposta de Templaris deuria ser (evidentment tindrem que votar-la internament):

MASEROS (2007)
CEBERS (2006)
MOSSEM
LA MURALLA (2005)
CONTRABANDISTES ( ALFERES )
TEMPLARIS (2007)
ALTAIA (2006)
CARTEIA (2004)
CORSARIS (2002)
CONQUERIDOS (1998 - REI, 2005 Alferes) - REGNAT

Emtre parentesi va el últim any en el que la filada va tindre un càrrec.
Segons aquest ordre, l'any 2009 tindria el regnat Corsaris (que no te cap càrrec des de 2002, i per la tal cosa tindrà 7 anys entre càrrec i càrrec), i l'Alferes La Muralla (que no te càrrec des de 2005, amb 4 anys de diferència).

D'eixa forma s'evitaria que tant Templaris com Altaia tinguen el Regnat 3 anys després de l'Alferes, amb sols 2 de descans. Eixe mateix problema tindrà Conqueridors, però ja no es pot resoldre. La norma sempre deuria ser que la filada que haja tingut l'ALferes sempre ixca després de l'Alferes a l'any següent, i mantindre l'alferes en la filà d'enmig.

Anònim ha dit...

ese jorge ese jorge eh eh
ese jorge ese jorge eh eh

Anònim ha dit...

tindrá corsaris en 2009 el rei? y el moro? y els alferes cristia y moro quina peña serán?

Anònim ha dit...

BWNVINGUDA A ESTE MON CARLA!!!

ENHORABONA ALS PAPIS GEMA I ANTOÑO.....

GEMA,CAMPEONA
BESETS

Anònim ha dit...

ENHORABONA GEMA I ANTONIO!!!
JA TENIM UNA TEMPLARIETA MÉS!!
CARLA BENVINGUDA!!!
BESAETES ALS TRES!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA ALS PAPIS DE CARLA I SOBRE TOT A LA SUPER MAMI PER EIXE SUPER PART,JA TENIM UNA TEMPLARIA MÉS(LO BUENO ABUNDA)besitos per als tres,però més a Carla i a Gema,eh?que mientras ellas empujaban,Antoño fumando espero...(es broma)

Jose Louis ha dit...

Enhorabona als papis!!!

Hola Carla!!!!

Marieta ha dit...

Bon día!!
Quina nit més tranquileta... i quin matí més resacós!
Crec que tanta llima em va sentar malament!

Benvinguda Carla!!

Anònim ha dit...

MATINERA!!

Anònim ha dit...

Muchas enhorabuenas para los nuevos papis-chulos de la peña.
¡Que gran noche la de aquel día!
Ay que dolor de cabeza...todavía me dura.

Jose Louis ha dit...

Que manera de patir i rabiar el dissabte, que barbaritat!!!


Paquiteta, doble si mos pillen!!

Anònim ha dit...

Lo del dissabte BESTIAL! Mare meva que mal vivim els Templaris...

Anònim ha dit...

we wi chu a merri crisnas, we wi chu a merri crisnas... 2 dies mes i festa!!!! Dema a classe amb espumillo...

Anònim ha dit...

Açò està molt parat... Molta gent va morir dissabte?

Hi ha alguna juntà prèvia a la festa de la Guàrdia Negra?

Marieta ha dit...

paki, ja t'has donat d'alta en arsem??

Anònim ha dit...

Algo tindrem que fer abans d'anar a la festuki,no?
Tenim assaig de la panda, però ens veiem despres al san, si voleu.
Encara no he demanat la sol.licitut per a apuntar-me,sabré estar allí?jejeje!!

Anònim ha dit...

BON DIA I SALUT!

Anònim ha dit...

Els Templaris tindrem que continuar sent itinerants... al menys fins el Niño...

Ni la pedrea!

Anònim ha dit...

Bon dia i Bon Nadal a tots.
Seguim igual de pobrets,però no de cor!i amb més salud que mai...
Soparem el dia del roscó?
Serà la primera convocatòria del any 2008.Quina il.lusió(serà així?)

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU A CONFRIDES,RECORDEU QUE NO TINDREM COBERTURA.

Anònim ha dit...

MATINERA!!!!
BON NADAL A TOTS!!!!
ENS VEEM A CONFRIDES A UNS CUANTS I A LA RESTA AL ROSCÓ....

Jose Louis ha dit...

Bon Nadal a tots!!

Confrides tremola, i no precisament de fred.

Pd: El pare noel ens durà una entrada nova? Ja seria hora. . . q fernan gomez comença a fer olor ja . . .

Anònim ha dit...

I EL PARTIT? S´HA SUSPES? SPEREQ NO PQ SI NO, MENUDA BUFA...

Anònim ha dit...

Pobres xics!! Tan lluny que se n'han anat!! Total per coneixer a pipi estrada!!! Ja ens ho contaran amb pels i senyals...

Wapis, bon nadal a tots!! Disfruteu i engreixeu estos dies, que sols passa una vegada a l'any!!

Marieta ha dit...

I sort q passa una vegada a l'any... si la verge haguera tingut més fills no guanyariem prou per a tots els nadals!

BON NADAL!!!

Jose Louis ha dit...

Si haguera tingut mes fills Sant Josep haguera començat a sospitar que l´esperit sant no era tan sant. . .

Bon nadal a tots!!!

Proxima parada CONFRIDES!!

Anònim ha dit...

nova entrada ja!!!!

Anònim ha dit...

BUENO, VALE, FARÉ EL COMENTARI NUM 69...

Anònim ha dit...

FELIÇ ANY 2008 A TOTS ELS TEMPLARIS!
ON ESTEU?
FERRAN!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

http://www.perlarepublica.blogspot.com/

Marieta ha dit...

FELIÇ 2008!!

comencem l'any treballant per a que no ens falte....
....quina resaca....

Anònim ha dit...

FELIÇ ANY NOU!!!
I MOLTES GRACIES ALS TIOS ARMANI, PER FER-NOS FENTIR MILLOR QUE EN LA NOSTRA PROPIA CASA, GRACIETES TAMBE ALS CUINERS I ORGANITZADORS DE L´EVENT, I EN GENERAL A EIXOS 17 + 1 TEMPLARIS QUE VAN FER, COM SEMPRE, DE LA FESTA, MÉS FESTA....
BESETSSS A TOTS I FELIÇ ANY 2008!!!!

Jose Louis ha dit...

Feliç any nou a tots!!!

Pd: Ferran, que esperes a que es muiga algu mes per a canviar l´esquela?, t´esperem des de fa un mes . . .

Jose Louis ha dit...

El blog està mort!!!

Esther ha dit...

Moltes Felicitats a Nati a Xelo!!!!i comences els aniversaris de Gener....!!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS A XELI, EN EL SEU ANIVERSARI, PER LA TIA MÉS BONA DELS TEMPLARIS...

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES A LA PRESI PER ENRECORDARSE´N I TAMBÉ A L´ANONIMO, (PER CERT, QUI SERÀ?)
BESETSSS, CADA ANY MES VELLS

Jose Louis ha dit...

Moltes felicitats a Xelito i a la Nati!!!

Molts? 24?

Anònim ha dit...

molts gracies a tots per enrecordar-vos del cumple, i gracies a tambe asl tios m.a i esther sanchis, q no ens em vist.
besetsss a tots

AÇÒ ESTÀ MORT!!!

Anònim ha dit...

Felicitats Paqui!

Jose Louis ha dit...

Paqui?
L´aniversari es de la xeli i de natalia!!!
Els cartells de llums et nublen la ment!!!

Ferran hagueres pogut demanar una entrada nova als reis mags.

Anònim ha dit...

q vos pasa templaris q esteu apagats?? No pareixeu vosaltres!!