Sopar i Festa de Cap d'Any.

|Templariets i Templarietes.... sols queden 10 dies per al Sopar i Festa de Cap d'Any, i tocava una nova entrada "commemorativa", amb el cartell de la festa disenyat per Bellantani

Sabeu què?

Ja hi han més de 200 persones confirmades per al sopar!!!
Gràcies a tota la filà pel vostre esforç en la venda d'entrades. S'ha demostrat que no cal obligar a ningú a vendre entrades per a que els nostres membres es menegen. Sou una passada!! Ara hi ha que continuar venent entrades i intentar aplegar als 300 si es possible, per a que la festa siga encara més gran. I no oblideu les entrades per a la festa de desprès de les campanades!! Recordeu que no guanyem res net del sopar i que el sopar es exclusivament per a fer festa eixa nit tots junts amb els nostres amics i amigues. La clau de la nit serà que vaja molta gent a la festa!!!

No deixeu de remarcar que, si pensen anar desprès a la festa, el sopar costa sols 35€. Per a eixa nit, està tirat...

Com sabeu, els xicons de la Filà vam fer la degustació del menú el dia del sopar de xics i xiques pel seu costat, i hem fet els canvis que havíem comentat per a millorar-lo, incloent un còctel especial en agraïment a la gent que vol passar eixa nit amb nosaltres.

Eixa nit, entre tanta degustació... de líquids, vam tindre una idea: organitzar un autobús per a que la gent poguera anar a la festa sense conduir, allà on estiguera a Altea. Dit i fet! Hi ha que agrair a l'Ajuntament la seva excel·lent disposició per a ajudar-mos en fer realitat aquesta idea, que sense dubte ens ajudarà a fer una festa màgica i inoblidable.

Recordeu que tenim reunió el dia 27, a les 17:30 al local del Bambi, i que és importantíssim que estiguem tots i comuniquem la gent que anirà al sopar i els grups que hi haurà que fer de taules. Recordeu també preguntar si volen carn o peix.

En eixa reunió també organitzarem tots els torns de barres, caixes, guarda-roba, ...

Quina nit més especial anem a passar!!!!

5 Comentaris:

Templaris d'Altea ha dit...

NOVETATS PER AL SOPAR I FESTA DE CAP D'ANY

Estimats amics i amigues.... JA SOM MÉS DE 200 assistents confirmats per al SOPAR DE CAP D'ANY!!!

I hi han altres 150 persones que ja tenen entrada per a la festa de després de les campanades (sols 10€ amb consumició, i copes tota la nit a 4€!!)

Volem agrair-vos tanta mostra d'estima i ganes de col·laborar amb el Regnat Cristià 2010. Ens esteu emocionant. Us donem les gràcies de tot cor...

Podeu imaginar-vos la que va a montar-se eixa nit... i els Templaris estem treballant per a que eixa nit siga meravellosa, màgica i inoblidable.

Tenim moltes novetats que contar-vos....

SERVEI D'AUTOBÚS CONTINUAT

Com ja molts sabreu, hem organitzat un autobús, amb la inestimable col·laboració de l'Ajuntament, per a que pugueu anar al sopar o a la festa posterior sense tindre que conduir

Des de les 20:00, fins les 7:00, i de forma continuada, hi haurà disponible un autobús que farà les següents parades:
Aparcament del Palau - El Port - Passeig del Mediterrani (davant de la Casa del Mar) - Clot de Mingot (parada de la Unió) - Restaurant "Los Jazmines" - Camí del Pontet (amb Avinguda Juan Alvado) - Aparcament del Palau.

Hi haurà un servei especial a les 20:40, 23:00, 1:30, 2:40, 3:50 , 5:00 i 6:10 a Altea La Vella (Aparcament de Caixaltea)

A partir de les 3.50, el recorregut de tornada a Altea també pararà al Clot de Mingot i al carrer de la Filharmònica, i la parada del Camí del Pontet, serà d'enfront de l'Alteana de l'Avinguda de la Nucia (per a que aplegueu a casa sense pegar massa volta)

També, per als que estiguen sopant i vulguen anar a la Plaça de l'Esglèsia (recordeu en qualsevol cas que farem les campanades, cotilló, raïm, cava i el que faja falta al acabar el sopar), posarem un autobús a les 23:10 per a dur-vos a l'Esglèsia.

Us demanem que eixa nit eviteu conduir!!

HORARI DEL SOPAR - CÒCTEL DE BENVINGUDA

La filà Templaris ha organitzat un còctel de benvinguda, per a anar calentant motors abans del sopar. El còctel començarà a les 20:45, on podreu fer una xarrada prèvia al sopar, anar omplint la panxa i remullar-vos la goleta. El còctel està inclòs en el preu del sopar i no te cap cost addicional!!!

El sopar començarà a les 21:30 EN PUNT (sigueu puntuals!)

TAULES DE GRUPS

Si voleu sentar-vos un grup d'amics junts, teniu que comunicar-ho al membre de la filà que us haja venut les entrades ABANS DEL 27 DE DESEMBRE. La filà Templaris organitzarà les taules eixe dia, i ha d'estar totalment tancat el tema de grups

MENÚ CONFIRMAT DEL SOPAR (ADULTS)

Còctel de Benvinguda

Selecció de Fumats amb Amanida de

Verds i Vinagreta de Mel de Taronger

Assortit d’Ibèrics i Formatge de La Manxa

Simfonia de Marisc Nadalenc

Trilogia de Rellom Ibèric amb Salsa Suau de Bolets i Creïlles Tornejades
o
Medallons de Rap amb Cloïsses i Puré d’Herbes

Panacota amb fruits rojos del bosc

Cafè

Cotilló, raïm, cava i festa!

Vins: Ribera del Duero (negre) i Rueda (blanc)
Refrescs i aigua.

MENÚ CONFIRMAT DEL SOPAR (JOVES)
Creïlles “Chips”
Croquetes Casolanes
Pernil i Formatge

Escalopa amb creïlles

Gelat

Refrescs i aigua


MOLT IMPORTANT!!: COMUNIQUEU SI VOLEU CARN O PEIX

Degut a la gran quantitat de gent que serem, és molt important que comuniqueu als que us haja venut l'entrada si voleu carn o peix.

Si algú tinguera alguna necessitat especial, també que ho comunique, i veurem què podem fer.

FESTA DE DESPRÈS DE LES CAMPANADES

Com molts ja sabeu, la festa de desprès de les campanades és oberta a tothom.
L'entrada són 10€ (els que aneu a sopar ho teniu inclòs) amb consumició.
Les copes seran tota la nit a 4€.
No oblideu dir-li a tots els amics que vagen desprès a la festa!!!

De nou, donar-vos les més sinceres gràcies per fer-mos molt, molt feliços...

xeli ha dit...

uf, ja tinc formiguetes a la panxa, farem molta faena, pero ens ho passarem molt be!!!!!!!!!

la teacher ha dit...

Quina nit mes guaish, no?? Jo tb tinc formiguetes a la panxa... pum, pum... jijijiji

Esther ha dit...

Formiguetes!!! tu el que tens es un bitxo que té unes ganes d'eixir, jajajajaj...

paki ha dit...

Clar, el bitxet no vol perd-se el Regnat 2010!! FESTERET!!jejeje.