Jo hi anire i tu?

|
Sopar, cotilló, raïm, festa, música, amistat...i damunt AUTOBUS.
Els Templaris, ja veus, no reparem en gastos, a l'any de la crisi, i per tan sols 45€, si vens a sopar, o 10€, si prefereixes passar sols per la festa amb la que donarem la benvinguda al 2010.
Tot açò per vosaltres, amb l'ajuda del nostre Ajuntament, que s'ha enrotllat i pringat amb el tema del desplaçament fins l'Olla amb el servici d'autobus.
Ara jo no hi ha excusa, sols ens ha faltat, prometre una cura rapida per a la ressaca del primer d'any, encara que açò siga tot un clàssic.
No se que esperes, les entrades o reserves per al sopar, les podeu comprar a la Clinica veterinària La Pau, al Centre Òptic d'Altea La Vella, o a qualsevol Templari. Com cantava aquell...CORRE, CORRE...que hi ha acaba l'oportunitat de viure una nit inoblidable, un cap d'any com els d'abans, una nit per a deixar el DNI, carnet de conduir i passaport a casa, i deixar-te portar pels efluvis etílics que et servirem al restaurant "Los Jazmines".
Per molt republicans que siguem, eixa nit cridarem als quatre vents.....VIVA EL REY!!!!!!!!!

9 Comentaris:

La Mari ha dit...

Bon Nadal a tots els Templaris!!
i sigueu bons...

Jordi ha dit...

Amics i amigues Templaris,
estic acabant de preparar-me el discurs de la Nit de Nadal (a les 21:00, en tots els canals), però volia escriure-vos unes paraules per a que us les quedeu al cor aquesta nit tan especial...

En unes festes de Nadal tan especials per a mi i per a la meva família, vull que sapigueu que us duc a tots en el meu coret. Per a mi va ser molt difícil acceptar el repte i orgull de representar-vos en aquest Regnat Cristià, però des d'aquella màgica reunió del Mandem, m'heu demostrat que amb vosaltres tot és molt més senzill, i que vaig prendre la decisió més encertada. Vull agrair-vos a tots tanta feina (i la que ens queda!) i que estigueu sempre dispostos a fer-nos feliços.

Voldria, cóm no, recordar aquesta nit a Xelo i Antonio. És una autèntica passada poder viure aquesta història amb ells, Belen, Gema i Rafa. Estem segurs que no us fallarem.

Són 20 anys de filada. 20 anys de festa. De molts somriures i somnis complits. Per a mi, després de 20 anys, ha aplegat el moment de fer realitat el meu somni fester des de que, en 1979, vaig començar a viure les nostres festes. I tot gràcies a vosaltres. Sou molt especials. Sou els àngels d'un belem molt especial ... els Templaris.


El vostre Rei

xeli ha dit...

gracies per tot jordi, esperem que akest any siga inoblidable per a tots i q h pugue, disfrutar amb tots els membres de la nostra filà!!!
VISA EL 2010, VISCA EL REGANT
I AVANT ELS TEMPLARIS,...

papallones en la panxa ha dit...

Bon Nadal a tots!! Ja queda menys!!

Templaris d'Altea ha dit...

Ja som 300 persones confirmades al sopar!! Recordeu que la gent pot apuntar-se fins el dia 30.

Anònim ha dit...

a quin hora hi ha q estar en el sopar?

Templaris d'Altea ha dit...

A les 20:45 comença el còctel. A les 21:30 el sopar (PUNTUALS)

FALLERO ha dit...

DURO DIA PERO MUY JUSTIFICADO, MAKINAS ES POCO..
NO VEO BIEN TODAVÍA.... Y ME RÍO SOLO, JAJAJJAJA

PENSE QUE VA EIXIR TOT PROU BE, PERO MILLORABLE...
UN ABRAZO A TODOS Y FELIZ 2010.

Anònim ha dit...

Enhorabuena! os salió todo de lujo